Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány éves korotokban volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korotokban volt az első pasitok (csajotok) és hogy ismerkedtetek össze?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az első szerelmemet mesélem el (komoly kapcsolatomat)...még most is együtt vagyunk szóval még mindig tart...

a párom egy parkban gitározott az egyik ismerősével (egyik bnőm volt oszt tarsa volt) igy odamentem hozzuk a bnőmmel együtt és elkértem a gitárját:)) nagyon romantikus volt:P

ilyen első látásra dolog volt...

sajnos egyből nem úgy alakult ahogy kellett volna, inkább szappanoperába illő volt a kezdet mivel először ezzel a haverjaval jöttem össze...(mint utólag kiderült a párom belémszeretett már akkor és nagyon bántotta hogy miért nem vele vagyok...:-S) aztán szakítottam a haverjával mert nem szerettem, s nem akartam átverni (csak 3 hétig tartott...) rá 3 hónapra jöttem össze igazándiból a párommal, akivel már majdnem 3 éve vagyunk együtt:) csodalatos a kapcsolatunk, hihetetlen kötelék van közöttünk...sajnos egyetem miatt most mas varosban lakunk, de tervezzük az eljegyzést egyete után az esküvőt majd gyerekeket:)

bocsi ha hosszúra sikerült.....

19-L

2010. jan. 27. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:

17:44

Kedves kérdező!

Melyik tetszett? :) A szilveszteres?

2010. jan. 27. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:

13 évesen, 4 hónapig tartott :)

16/L

2010. jan. 27. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
odamentem tarkon basztam,utána jól megpannáztam és ennyi
2010. jan. 27. 18:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Aza betegséges teccet! Amikor beteg volt és akk ismerte meg egy közösségi portálon a barátját
2010. jan. 27. 18:42
 16/18 anonim ***** válasza:
20 éves sem voltam amikor összejöttem egy csajjal egy kocsmában. Azt hallottam, hogy nagy k.rva ezért bepróbálkoztam, mert még soha nem volt barátnőm. 2 hét alatt meguntam és szakítottam vele, mert öntörvényű, bunkó és egoista nő volt. Ez alatt nem volt szex. Aztán kaptam egy sms-t tőle, hogy legalább szexelhettünk volna. Akkor jött a rózsa, meg a bocsánat kérés :D Megfektettem, aztán másnap kidobtam. Aztán harmadnap elveretett a skinhead barátaival :D
2010. jan. 28. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 14,ő 15.a bátyám legjobb barátja:)15L
2014. márc. 23. 21:54
 18/18 anonim válasza:
16. szerdánként később ment buszunk.így pár barátunkkal és a koleszosokkal oltottuk egymást..aztán egyutt "kellett" vele táncolnom tánczárón.. :D
2015. júl. 6. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!