Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban volt az első pasitok (csajotok) és hogy ismerkedtetek össze?
Az első szerelmemet mesélem el (komoly kapcsolatomat)...még most is együtt vagyunk szóval még mindig tart...
a párom egy parkban gitározott az egyik ismerősével (egyik bnőm volt oszt tarsa volt) igy odamentem hozzuk a bnőmmel együtt és elkértem a gitárját:)) nagyon romantikus volt:P
ilyen első látásra dolog volt...
sajnos egyből nem úgy alakult ahogy kellett volna, inkább szappanoperába illő volt a kezdet mivel először ezzel a haverjaval jöttem össze...(mint utólag kiderült a párom belémszeretett már akkor és nagyon bántotta hogy miért nem vele vagyok...:-S) aztán szakítottam a haverjával mert nem szerettem, s nem akartam átverni (csak 3 hétig tartott...) rá 3 hónapra jöttem össze igazándiból a párommal, akivel már majdnem 3 éve vagyunk együtt:) csodalatos a kapcsolatunk, hihetetlen kötelék van közöttünk...sajnos egyetem miatt most mas varosban lakunk, de tervezzük az eljegyzést egyete után az esküvőt majd gyerekeket:)
bocsi ha hosszúra sikerült.....
19-L
17:44
Kedves kérdező!
Melyik tetszett? :) A szilveszteres?
13 évesen, 4 hónapig tartott :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!