Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adtatok a pasitoknak/csajotoknak az egy éves évfordulótokra?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 17:20
1/10 A kérdező kommentje:
(a pasim 18 rocker és hosszú hajú. ő már kitalálta a megfelelő ajándékot. Nekem na karkötőt nem szereti nyaklánca már van rajta egy fél medállal. Szexi fehérneműket már sokat kapott. Egy szőrös bilincset gondoltam de úgy gondolom az nem az igazi ami kifejezné az érzéseimet)
2010. jan. 27. 17:20
3/10 anonim válasza:
Szőrös muff. Az olyan rokkeres. Biztos elnyerné a tetszését.
5/10 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok, bár mi megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, inkább készítünk =) elkészítem a kedvenc sütijét, pontosabban együtt vele. a többi ajándékot alapja az hogy mikor megkérdeztem mit kér, azt mondta engem... =)
6/10 anonim válasza:
17:44-es, ez jó! :D
Írni akartam h mi ezüst karkötőt vettünk egymásnak, de olvastam h nem szereti...
Lepd meg egy kis újdonsággal, nem kell h tárgy legyen, lehetsz te is! ;)
7/10 A kérdező kommentje:
igen vhogy mi is így vagyunk de én nem mondhatom már neki h egyezzünk meg mert ő már kitalálta úgy h nem hozom fel
2010. jan. 27. 17:53
8/10 anonim válasza:
Én az enyémnek folttechnikával varrtam egy párnahuzatot a kedvenc ingéből, ami nemrég elszakadt neki és nagyon megsiratta. Tőle meg egy fotómontázst kaptam amit a közös képeinkből csinált és bekereteztette.
9/10 anonim válasza:
Én azt találtam ki, hogy tetováltatok, valami szivecskét vagy akármi, ami nem annyira személyes, mert ha esetleg szakítanátok, akkor jó az. Ezért nem jó a név, dátum, stb. De én ezt találtam ki és magamra is fogok varratni vmit :D
10/10 anonim válasza:
mi semmit
elfelejtettük mindketten...költöztünk akkoriban,naptáramban megvolt jelölve,de csak 1 héttel később jöttünk rá,hogy jé,több mint 1 éve együttvagyunk...a másodikat szintén elfelejtettük,az éven talán nem felejtem el,de nem is lényeges
majd megünnepeljük a házssági évfordulókat
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!