Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz a vége ennek a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a vége ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy nála 20 évvel idősebb férfival találkozgat. Beülnek valahova kávézni. Munka után, szünetben. Nem egy helyen dolgoznak. A probléma az, hogy mástól tudtam meg. Titkolózik előttem és ha bekérdeztem azzal a bizonyos nappal valamit, zavarban volt és hazudott, hogy hol volt épp akkor. Ezek után szégyenlem magam, de megnéztem az emailjeit. Annyira rosszul esik. Sok emberben csalódtam és nehezen bízom az emberekben, de gondoltam ezzel a lánnyal megpróbálom, erre ilyeneket csinál. Ha én meg elmondom neki, hogy találkozom egy volt osztálytársammal (nő) akkor ki van törve a hisztis féltékenység. A barátnőm dicsekszik velem, meg folyton közös képeket tölt fel rólunk, telelést szervezi, sőt már a nyaralás is megvan. De én ezzel a másik férfi tényezővel, nem tudok aludni, fáradt vagyok, szomorú vagyok. Mit tegyek? F28

2014. nov. 8. 13:55
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:

Azért mielőtt döntést hoznál; beszélj vele.

Btw a komolyabb bajok 2-3-4 évnél szoktak pont kezdődni. Az összes kapcsolatomban akkor kapta el az exeimet az agybaj.

2014. nov. 8. 17:01
 12/16 A kérdező kommentje:

11/Költőnő?

Közben infót kaptam a férfiról. Két gyermekes apuka.

Ez attól félek durvább mint hittem. Az ilyen idősebb pasik totál el tudják csavarni egy fiatal lány fejét. Úgy döntöttem, hogy amint visszatér, szembesítem a tettével.

2014. nov. 9. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2014. dec. 16. 14:13
 14/16 anonim válasza:
Mi történt?
2014. dec. 19. 16:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Vége lett. Nem kiabáltam. Szépen megmondtam, hogy most mi lesz. Próbálta védeni magát, de a végén beismerte. Összepakolt, s közben dörzsölte a szemét. Ideadta a kulcsát és elment. Ablakból lestem mikor kiért az épületből. A cuccai egy részét bedobta a kukába. Azóta nem láttam, csak hallottam, hogy a pasival találkozgat és a feleség nem tud semmit. De ehhez már nekem semmi közöm. Ha őt ez boldoggá teszi, akkor ámen. Én kiköltöztem az albérletből, vissza a szüleimhez. Most a régi bandámmal (akik még nem nősek) bulizgatunk. De nem olyan. Belefáradtam ebbe. A jó haverok házasok már, gyerekeik vannak, vagy komoly kapcsolatban élnek. Annyira sz.. hogy egyedül vagyok. Nem az bánt, hogy nem szeretnek, hanem, hogy én nem szerethetek valakit. Hogy nem adhatom át és mutathatom ki egy nő felé az érzéseimet. Vagy velem van a baj és nem jól csinálom az egészet. Felfordult a világ bennem. Most itthonról járok melózni. Szüleimnél élek megint, ciki. Ezek után, hogy a francba bízzak meg bármely nőben?! Lehetetlen. Eddig is tudtam, hogy sz.. az élet, de hogy sz..abb is lehet, azt nem hittem volna. Lányok ilyet ne csináljatok a pasitokkal. Kérlek benneteket! Fiúk ha bármi kis apró dolgot észrevesztek, csak tűzés abból a kapcsolatból!
2015. jan. 8. 03:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így jártál, de később jobb lesz, nagy lépés ez előre neked, akkor is ha most még csak visszalépésként tudsz rá tekinteni.

De ne hagyd, hogy emiatt bizalmatlan legyél a nőkkel szemben, ahány bunkó hapsi van köztünk, annyi k**va van köztük is, szóval amíg te normális vagy addig hidd el van normális nő is :)

2015. jan. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!