Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Madrid0606 kérdése:
Megpróbáljuk még egyszer? :/
Figyelt kérdés
Sziasztok.24 éves srác vagyok.A barátnőmmel 11hónapja ismerjük egymást.Fél évig csak barátok voltunk.Közbe 3 hétig együtt.Sajnos az exe visszahívta tőlem és Ő elhagyott.Az exe közbe kavart valakivel és úgy dobta ki a barátnőmet hogy nem mondott semmit neki hogy pl vége!Csak elhagyta.A csajszival a kegyetlen szakításuk után 2 napra újra összejöttünk.3 hónapja vagyunk egy pár.Az eleje csodálatos volt!Utánna 1 hónapig csak sírt mert depressziós lett.Vele maradtam támogattam.Munka helye lett,közös albérlet minden.Egy hete megint jelentlezett az exe.Ez felkavarta a barátnőmet és elbizonytalonodtt velem kapcsolatban mert nem tudott belémszereti mert még a volt fasziját szereti!Kértem hogy kezdjünk mindent az elejéről.Randizgatás,közös programok.Ha kell akkor nem lex sex csak ha majd Ő akar.Úgy néz ki bele ment de most vívódik hogy mi legyen.Ideges és a tegnapi mosolygós éne idegbeteggé vált kicsit.Megvárjam amíg feldolgozza a dolgokat és elfelejti az exét hogy rendes kapcsolat legyünk??? :/2014. nov. 7. 10:45
11/11 anonim válasza:
Magyarázod a bizonyítványodat. Mindent elmondtak, elmondtunk. Ha megerősítést vársz, hogy igenis megéri ez a csaj a vesződést...
Neked kell dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!