Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek hogy barátnőm HIV...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy barátnőm HIV fertőzött? Pedig nem lenne okom rá

Figyelt kérdés

üdv! az a problémám hogy elmondjam-e neki ezt a szorongásom vagy ne? Most speciel elmúlt, valami hipohonder roham volt már megint szerintem. Olyan mint mikor láttam egy agyrákos 16 éves fiút a kórházba és utána 1-2 napig becsavarodtam hogy bármikor rákos lehetek...

Valaki adjon nekem még statisztikákat vagy valami hogy nagyobb eséllyel leszek rákos vagy mit tudom én! úgy számoltam eddig hogy 300 Hiv fertőzött van magyarországon aki nő. Ezt megszorozzuk 3-4-el (akikről az AIDS statisztikák alapján nem tudunk) és így mondjuk hogy 1000-et kapunk. ezt mondjuk 4 millió nőre vonatkoztatva megkapjuk hogy 1:4000-hez hogy fertőzött ha minden drogossal/prostival együtt számolom. De másik országbeli barátja volt szal ezt bele kell kalkulnálni, semmilyen más tapasztalata nem volt, és nem intravénás droghasználó. Azok hány %-át teszik ki?

Meg hogy említsem meg neki ezt? nem tudom hogy be fog-e kattanni, bár már egyszer említettem, de akkor elhessegettük a témát. Azt hiszem meg kellene beszélnem, és elmondanom neki a szorongási rohamaimat. Most jól lettem, haverom megnyugtatott. Ő az első barátnőm akivel nem válok szét 2 hét után. szűz vagyok, nem akar kotont hsználni

Nem tudom mi tévő legyek F20

2014. nov. 6. 21:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
veszek kotont és elküldöm egy hiv tesztre, megértő lesz velem tudom. de nem 100% semmi
2014. nov. 6. 21:55
 12/15 A kérdező kommentje:
miért nem írtok több választ?
2014. nov. 6. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát az ilyen elmebajos ne is szexeljen..

vegyél gumit ha ennyire parázol..

vagy kíméld meg szegény csajt a hülyeségeidtől.XD

2014. nov. 7. 00:11
 14/15 A kérdező kommentje:

igaz már lenyugodtam, afrikába kell beszarni a homok meg a drogosok mellett :D

yolo xd

2014. nov. 7. 01:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Húzz gumi! Ne szaporodj, könyörgöm!
2014. nov. 7. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!