Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » BUNKÓ vagyok a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BUNKÓ vagyok a kapcsolatom óta, miért?

Figyelt kérdés

Nem akarok sokat rizsázni, ezért ha kell még információ, kérlek írjátok le a hozzászólásokban.

3 éve vagyok együtt a barátommal.

Előtte MINDENKIVEL jóban voltam, voltak barátaim, mindenki szeretett. Amióta van, azóta bezárkóztam, elvesztettem majdnem az összes barátomat, hazudozok nekik, lemondok minden más találkát, és magamba forduló lettem(ezek ellenére imádom a barátomat).

Egy csomóan észrevették, hogy zárkózott vagyok, a tanáraim is szóltak. MIndenkit megbántok. Akárhogy próbálok kitörni ebből, olyan, mintha egy lánc lenne a nyakam körül, és megfojtana. Miért?

Mi történhetett velem? ENnek az a megoldása, ha kidobom a párom?

2014. nov. 6. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
ezzel a kérdéssel most megbántottál
2014. nov. 6. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Rossz hatással van rád a barátod? Valami nem stimmel vele? Vele érzed magad szabadabbnak, vagy 3 évvel ezelőttig? Fejlődsz? Nem fojtasz el valamit?
2014. nov. 6. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Nos, a barátommal semmi baj. Szimplán azt érzem,(csúnya lesz amit mondok), hogy annak ellenére, hogy szeretem, nem vagyunk egy szinten. Mármint, más a stílusunk.

A barátom gyerekesebb, a videójátékok meg ezek érdeklik, én meg másról tudnék vele ebszélgetni. Általában igazodok hozzá.

Szabadabbnak? Régen sokkal szabadabbnak éreztem magamat. Fejlődni sokmindenben fejlődtem, jó és rossz irányban is.

2014. nov. 6. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a barátod nem egy kifejezetten társasági ember, és téged is "visszahúz"?
2014. nov. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!