Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzitek mi az igaz szerelem? Kétlem. Folyt lent.
Voltam szerelmes, nagyon, de mégsem ennyire. Szakítás után egy hónapig voltam életképtelen...
Becsüllek amiatt, hogy nem érdekel hány éves, hogy gyereke van és, hogy az a (jelenlegi) 90 sem érdekel :) DE: gondolkozz "kívülállóként". Szereted, de valószínűleg nem szeretne már gyereket, így neked nem lehet(csak nevelt).
Ördögi kör, mint a francia klasszicista drámákban. Ha az érzelmeid választod valószínűleg nem lesz gyermeked, viszont ha a józan eszedre hallgatsz akkor a szerelem megtagadása miatt szenvedsz :/ Lehetetlen helyzet.
Nem tanácsot adok, hanem leírom én hogyan cselekednék: Egy nagyon hosszú búcsú, beszélgetés után szakítanánk, hazamennék és egy hétig nem mennék ki a lakásból. Majd elegendő idő elteltével keresnék egy lányt akit legalább ennyire szerethetek, mint őt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!