Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felejt el valaki 1 hét alatt aki elvileg szeretett és szerelmes volt belém halálosan? Miért ilyenek a lányok hogy 1 hét után más káró után mennek már. és csak én dőlök lelki nyomorba?
Figyelt kérdés
vagy csak én vagyok így és a tajgetoszról kellet volna lelökni anno? (1,5 éves kapcsolatról van szó)2014. nov. 6. 17:25
2/5 anonim válasza:
Az nem 1 hét volt, már korábban kezdődött csak te nem vetted észre.
3/5 anonim válasza:
Igaza van a kettesnek! Ez nem egy hét volt hanem sokkal több én 4 évig voltam együtt az akkori barátnőmmel,de már 3 hónapja nem szerettem, nehéz volt szakítani de megtettem aztán 3 napra rá már új barátnőm volt és nem azért mert pinabubus vagyok hanem mert már előbb kiszerettem az exemből.
4/5 anonim válasza:
1. Nem volt igazán szerelmes, csak kamuzott, vagy saját magát is becsapta, csak hitte, hogy szerelmes.
2. Nem egy hét alatt ábrándult ki belőled, hanem hosszabb idő alatt, csak te nem tudtál róla, ez már csak a végkifejlete egy hosszabb folyamatnak.
3. Szerelmes volt, de egy akkora csalódás érte veled kapcsolatban, hogy rögtön kiábrándult belőled.
4. Szerelmes volt, még most is érez irántad, valaki mással akar elfelejteni.
Most hirtelen ennyi lehetőség jutott eszembe.
5/5 anonim válasza:
Én fél évig voltam a legutóbbi barátommal. Teljesen odavoltam érte, mikor szakítottunk 1 hétig bőgtem, aztán úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább. Mielőtt összejöttem exemmel több pasival is ismerkedtem és volt, akivel utána is tartottam a kapcsolatot, persze tudták, hogy van valakim, idő közben volt, akinek szintén lett barátnője, stb. Lényeg, hogy úgy gondoltam, kipróbálom, segít-e a felejtésben, ha szexelek - én soha nem voltam az a nő, akinek ehhez különösebben mély érzelmek kellettek, elég a vonzalom. Megmondom őszintén, jól esett, az önbizalmamat is helyrerázta kicsit, de nem felejtettem el egyből az exemet, még most is gondolok rá, hiányzik, jobb lenne inkább vele lenni, de ha nem lehetek, akkor vagyok mással. Mi nem vagyunk együtt, csak szex és más semmi kapcsolat van köztünk, de ez másfél héttel a szakítás után kezdőtött. Vannak ilyenek, mint én, és vannak, akik évekig képesek vergődni egy szakítás után. Én inkább vagyok ez a típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!