Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontottam el az egészet? Szerelem vagy érdek?
Első vacsora után én akartam vele járni.
De neki nem kell fiú "Nem rég ért véget a kapcsolata".
Barátkoztunk tovább én egyre többet kezdtem érezi iránta.
Beszélgetünk nagyon sokat és meg kérdeztem tőle "Van e olyan aki tetszik neked" És mondta hogy igen. Én lennék az de csak barátkozni szeretne.
Próbálkoztam nála , próbáltam le kapni de nem jött össze.
Én már nagyon szerelmes voltam belé "Ő még ekkor csak nagyon kedvelt".
Teltek a hónapok de még mindig csak barátok voltunk. Én már nagyon oda voltam érte. Ő mindig kételyes választ adót "Talán". A barátságra bezzeg igent mondót.
6hónapba ő még mindig csak barátságot akart "Csak jól eset neki hogy valaki bókol , haverom meg kérdezte mondta neki hogy " Nem járunk de nagyon szeretem".
Nyáron kezdet többet érezni egy barátságnál de szerelemnél kevesebbet.
Itt kezdtünk kézen fogva járni , de semmi sexuális közeledés nem volt.
Itt már akarta hogy vegyek neki ezt azt. Mondtam hogy nem ő erre " én mindig ilyen csórókat fogok ki". Itt már simogattuk egymást. Szerelmet vallottam neki de ő szinte figyelmetlenül hagyta az egészet. 8 hónapba ott hagytam "Itt még nem jártunk , csók nem volt"
Később fel keresett össze is jöttünk " Rá jöttem hogy szeretlek, meg kérdeztem hogy járunk? Mondta igen itt durrant el az első csók "
Együtt is voltunk 3hónapot úgy hogy jártunk. De én már kevesebbet éreztem a szerelemnél. Ezt el is mondtam neki ott hagytam nem egyszer. De ő mindig keress , írogat Csajom szeretne lenne és nem a barátom. Amióta járunk azt vettem észre le mondja a barátaival a talit csak hogy velem legyen. És nem mondja hogy vegyek neki ezt azt.
Piti dolgokban szokott hazudni és én is. Amikor nem jártunk akkor is féltékeny volt.
Haveromnak ezt írta : Meg csalt és ez nagyon fáj.
Egyik ismerősömnek el sírta a panaszát.
" Vajon ő szerethet ? Mindig ő dobot , amikor talizunk is ö az a fiú aki meg fogott"
"mindig csak rá gondolok
egyfolytába
szerintem ez mar beteges
olyan hogy más fiú nem is érdekel
szeretnek tetszeni neki
h csinos legyek"
Kérdésem az lenne hol rontottam el az egészet? Szerethet , szerelmes vagy csak érdek az egész?
Ő az a lány akivel hosszú távon képzeltem az életemet.
Mondjuk itt: "Haveromnak ezt írta : Meg csalt és ez nagyon fáj. " ?
Megcsaltad?
Ne haragudj, de sem te, sem a csaj nem vagytok normálisak.
3 hónap alatt már nem szereted, ő szeret, akar barátságot, nem akar, többet akar, szakítotok, hazudtok egymásnak, és még azt mondod, hogy vele tudnád elképzelni hosszútávon az életedet? :D Ne haragudj, de szerintem vagy nagyon fiatal vagy, vagy fogalmad sincs (és neki sem), hogy miről szól egy párkapcsolat.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!