Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csökkenteni akarja az együtt töltött időt, mondván, hogy magára nincs ideje. Kezdjek aggódni?
még ne, csak tartsd nyitva a szemed, de ne kezdj 'nyomozni'...
Majd idövel elválik...
én is pont ilyen ember vagyok bár nálam ez akkor jön elő ha sülve főve együtt vagyunk
de hétköznap semmi ideje nincs magára vagy mi az amit annyira akar és csak hétvégén tud?
Mióta vagytok együtt?
Szerintem ez lerázás ... Ha akarja van ideje rád is ha nem akarja nincs ez ilyen egyszerű.. Kellett valami kifogás hogy még annyit se legyél vele... Szerintem ha ő ezt akarja engedd neki legyen egyedül csinálja amit akar de akkor te is élvezd ki az egyedüllétet és ne keresd ne érezze úgy hogy nem hagyod élni .. A fő probléma ott kezdődik hogy szerintem te jobban akarod ezt az egész kapcsolatot mint a srác..
Inkább örülj neki, hogy nem tesz rögtön lapátra. Engem egyik napról a másik hagyott el a párom, mert szerinte folyton a nyakán lógtam ès mindig olyan dolgokat kellett velem csináljon amiket csak èn èlvezek. Most ilyen táncos estére vagy bálra gondolok. Neki nem volt szabadideje,amint hazaért azt akartam hogy beszélgessünk vagy menjünk át a barátainkhoz. Hát isten ments, hogy ő felemelje a seggét...
Aztán egyik nap kerek perec kijelentette, hogy menjek el, a cuccaimat majd utánam küldi, mert már csak idegesìtem ès persze ez a szexuális èletünkre is hatott. Ha normális ember lett volna, vagy normálisan működő kapcsolat, akkor szerintem leültünk volna megbeszélni ès megoldani a problémát. Úgyhogy szerintem örülj, hogy így jelzett neked... :/
Mi minden nap együtt voltunk..előző voltam.
De akkor is, ez a normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!