Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom csökkenteni akarja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csökkenteni akarja az együtt töltött időt, mondván, hogy magára nincs ideje. Kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
Eddig a hétvégéket töltöttük együtt plusz egy estét hétköznap, tehát összességében 2 és fél-3 napot voltunk együtt. De azt állítja, hogy neki szüksége van arra is, hogy teljesen egyedül legyen egy nap, így már nem akar velem lenni hétvégén mindkét nap sem. Nekem ez kicsit furcsán hangzik, mivel azért eddig sem voltunk együtt sülve-főve. Lehet itt más a dologban, vagy van aki nem igényli annyira, hogy együtt legyen a párjával? én 25N ő 27F
2014. nov. 5. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:

még ne, csak tartsd nyitva a szemed, de ne kezdj 'nyomozni'...

Majd idövel elválik...

2014. nov. 5. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:

én is pont ilyen ember vagyok bár nálam ez akkor jön elő ha sülve főve együtt vagyunk

de hétköznap semmi ideje nincs magára vagy mi az amit annyira akar és csak hétvégén tud?

2014. nov. 5. 18:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát hétköznap 6 körül ér haza, és azt mondja, akkor már nincs ereje semmihez. Így csak hétvégén tudna a hobbijával foglalkozni, meg pihenéssel. De még ez rendben is lenne, viszont azt nem mondta,hogy akkor helyette, találkozzunk hétköznap, mert elvileg akkor már úgysem csinálna semmit...
2014. nov. 5. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
hú hát én ezt egy kicsit furcsálom,hiszen ha vki szeret vkit akkor keresi a társaságát nem pedig kifogásokat mond,meg mi az h nincs ideje magára??ezt még ha egy nő mondaná a párjának akkor is furcsálnám,mert ez azzal = h miattad nincs időm magamra ami nem túl jó,hiszen ez azt jelenti h zavaró tényező vagy számára.én a helyedben nem nyomoznék csak megkérdezném h ez most mit is lehet nála?! meg az h a hétvégét sem akarja veled tölteni...hát ez engemet biztos kiborîtana..
2014. nov. 5. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Szerintem ez lerázás ... Ha akarja van ideje rád is ha nem akarja nincs ez ilyen egyszerű.. Kellett valami kifogás hogy még annyit se legyél vele... Szerintem ha ő ezt akarja engedd neki legyen egyedül csinálja amit akar de akkor te is élvezd ki az egyedüllétet és ne keresd ne érezze úgy hogy nem hagyod élni .. A fő probléma ott kezdődik hogy szerintem te jobban akarod ezt az egész kapcsolatot mint a srác..

2014. nov. 5. 19:07
 6/10 A kérdező kommentje:
2 éve. Hát kezdem én is így érezni.. De azóta, mióta ezt mondta, én már egyáltalán nem is kezdeményezem a találkozásokat, mert már úgy érzem, hogy csak a terhére vagyok.. Kérdezgettem már róla, hogy van-e valami más is, de csak ennyit mond,hogy szüksége van egyedüllétre.
2014. nov. 5. 19:10
 7/10 anonim válasza:

Inkább örülj neki, hogy nem tesz rögtön lapátra. Engem egyik napról a másik hagyott el a párom, mert szerinte folyton a nyakán lógtam ès mindig olyan dolgokat kellett velem csináljon amiket csak èn èlvezek. Most ilyen táncos estére vagy bálra gondolok. Neki nem volt szabadideje,amint hazaért azt akartam hogy beszélgessünk vagy menjünk át a barátainkhoz. Hát isten ments, hogy ő felemelje a seggét...

Aztán egyik nap kerek perec kijelentette, hogy menjek el, a cuccaimat majd utánam küldi, mert már csak idegesìtem ès persze ez a szexuális èletünkre is hatott. Ha normális ember lett volna, vagy normálisan működő kapcsolat, akkor szerintem leültünk volna megbeszélni ès megoldani a problémát. Úgyhogy szerintem örülj, hogy így jelzett neked... :/

2014. nov. 5. 19:19
 8/10 A kérdező kommentje:
De gondolom, ti több időt töltöttek el együtt, mint 2-3 nap.
2014. nov. 5. 19:21
 9/10 anonim válasza:

Mi minden nap együtt voltunk..előző voltam.

De akkor is, ez a normális

2014. nov. 5. 19:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát valószínűleg ott is, és úgy érzem nálunk is az van a dologban, hogy elmúltak az érzelmek...
2014. nov. 5. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!