Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez tényleg faggatásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez tényleg faggatásnak számít?

Figyelt kérdés

A barátommal hétköznap csak facen tudunk beszélni, és én mindig elmondom neki hogy mit csinálok. Ha nem is részletesen, de azért ha megyek valahova azt elmesélem neki. Ő viszont nem mond semmit. Mindig megkérdezem milyen napja volt erre csak annyi a válasz, hogy otthon volt, nem csinált semmit mert fáradt.

Közben tudom, hogy eljárkál haverokkal bulizik, éli az életét. Múltkor rákérdeztem, hogy hogyan tud egyszerre otthon aludni és bulizni, erre meg kiakadt hogy miért nyomozok utána és miért faggatom.

De most basszus, ha már együtt vagyunk azért jogom van hozzá hogy tudjam mit csinál nem??

És én egyébként sem nyomozok utána, csak barátnőmék sokszor mondják hogy látták a városba.

2014. nov. 5. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát kedves valószinű hogy megis csal
2014. nov. 5. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mi beszéltünk már es azt tanacsoltam akkor is hogy nem szeretik a pasik ha irányítani akarják őket!

Bár pl én ha szeretek valakit nem hanyagolom!

2014. nov. 5. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Hanyagolni nem hanyagol, mert mindig ír, csak nem az igazat. :S
2014. nov. 5. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem tested lapátra? NE LEGY NAIV
2014. nov. 5. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
TESZED
2014. nov. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!