Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik ilyen eset?

Figyelt kérdés
Egy lany akivel par honapja joban voltunk eloszor baratilag, majd tobbet ereztem baratsagnal, amit halvanyan kozoltem neki es vegul elutasitott. A napokban meg hirtelen ramirt azzal az ervvel hogy meg nyaron tok joban voltunk...

2014. nov. 5. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, létezik ilyen eset.
2014. nov. 5. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Amint látod, létezik.
2014. nov. 5. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Es en mi csinaljak? Illetve a lany mit akarhat pontosan? Ezt is valaszoljatok meg, koszonom...
2014. nov. 5. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
nem tudhatjuk, mit akar. jól sejtem, hogy te azt szeretnéd hallani (illetve olvasni), hogy mostmár ő is többet akar? ez, bocsi, de nem biztos. lehet, hogy csak barátilag hiányzol neki, ezt csak ő tudná megmondani. kérdezd meg tőle.
2014. nov. 5. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meggondolta magát veled kapcsolatban. De az is lehet hogy volt egy pasi, aki végül nem jött neki össze. Most pedig te is jó lennél pótléknak. Tőle kellene megkérdezned mit akar.
2014. nov. 5. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a furcsa, hogy ezek után ír, én magamból kiindulva nem tennék ilyet. Köszi a válaszokat
2014. nov. 5. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!