Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy lépnem kell? Hogy már nem szeretnek, és nincs értelme együtt?
DE rühellem ezt, mikor a bábjátékos aki két lovat is futtat sír, hogy neki milyen k*rva nehéz.
Bármelyiket is választod, csak nyer rajta, hogy egy ilyen gyáva, sunyi p*csa kilép az életéből.
Szerelem szex azon belül szexualitás holott tehetted volna a párkapcsolatok közé. Erre gondoltam.
Éshogy előítéletes lennék? Talán ülj le mindkét fiúval, beszélni vagy mutasd meg nekik a kérdést amit feltettél, hogy lássák át a helyzetet. A kérdés nem az lenne, hogy te kit akarsz, hanem hogy egyáltalán kellenél-e valamelyiknek, amit valahogy erősen kétlek.
Szia!
Megértelek és nem vagy egyedül. Nagyon sokan vannak, voltak, és lesznek is ilyen választási helyzetben mint Te. (én is voltam) Kaphatsz sok tanácsot, de a végül mégiscsak Neked kell döntened. Mérlegelned kell több dolgot. Hány éves vagy, vannak-e gyermekeid, mit vársz még a hátralévő életedtől, mit kaphatsz a jelenlegitől, rendbe tudod-e hozni, rendbe akarod-e hozni a régit, stb. A váltás mindig nehéz, nem is biztos, hogy az új örökké tart, de a régi véglegességére sincs semmi garancia. Nem tudhatod, hogy a régi párod nem pont ilyen helyzetben van-e pl. A sok vélemény közül amit kapsz, íme az enyém: szeretet, megbecsülés, törődés nélkül nincs értelme egy kapcsolatban maradni. Én nem szerettem volna az életemet így végig élni. Váltottam -nehéz volt-, de nem bántam meg, azóta boldog vagyok.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!