Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy lépnem kell? Hogy már nem szeretnek, és nincs értelme együtt?

Figyelt kérdés
Párhuzamos kapcsolatban honna tudom meg ki az igazi, ha mind a kettőt szeretem más-más tulajdonságáér. A régit talán a megszokásér, és hogy sokban egyezünk, az újat pedig mert érzelmileg többet ad, nem csak szexet, hanem szeretetet, gondoskodást, szerelmet, tehát érzelmet. Többet beszélgetünk, és ha nincs velem hiányzik nagyon. Mi a fontosabb? A biztos megszokás, és nyugodt biztos kapcsolat, amiben bízhatok hogy örökké tart, mert már sok változás nem várható benne, de már unalmas, és néha fájdalmas a szeretethiány, szex, és beszélgetéshiány miatt. Viszont ha ezt megkapom mind, félek nem biztos hogy örökké tart, hiába érzem hogy szeretnek tisztaszívből, ki tudja meddig tart. Lehet addig mint az előző, vagy van esély hogy tovább tart? Nem tudok dönteni. Remélem ezért nem itéltek el hogy megcsalom a párom, de lelkileg már nem bírom. Úgy érzem nem szeretnek, csak tartanak párnak Ilyenkor mit lehet tenni?! Ja és nincs velem jelen pillanatban sem csak havonta találkozunk, de akkor sem nagyon érzem hogy hiányoztam volna?
2010. jan. 27. 01:21
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

DE rühellem ezt, mikor a bábjátékos aki két lovat is futtat sír, hogy neki milyen k*rva nehéz.

Bármelyiket is választod, csak nyer rajta, hogy egy ilyen gyáva, sunyi p*csa kilép az életéből.

2010. jan. 27. 01:28
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Ja és hozzáteszem az is jól jellemzi a kicsiny lelki tragédiádat, hogy szexualitás témakörbe raktad...
2010. jan. 27. 01:29
 3/10 A kérdező kommentje:
SZerelem,szex ha jól látom.Nem láttam külön szerelem kategoriát, és valahogy erre számítottam, de ha valaki ennyire előitéletes anélkül hogy teljesen látná a helyzetem, akkor kívánom hogy járjon úgy mint én, és ennyi.
2010. jan. 27. 01:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
válaszd a második versenyzőt.
2010. jan. 27. 01:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerelem szex azon belül szexualitás holott tehetted volna a párkapcsolatok közé. Erre gondoltam.

Éshogy előítéletes lennék? Talán ülj le mindkét fiúval, beszélni vagy mutasd meg nekik a kérdést amit feltettél, hogy lássák át a helyzetet. A kérdés nem az lenne, hogy te kit akarsz, hanem hogy egyáltalán kellenél-e valamelyiknek, amit valahogy erősen kétlek.

2010. jan. 27. 01:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért csalod meg? MIért süllyedsz ilyen mélyre? Csak gondolj bele, hogy te hogyan éreznél... Ha másnál keresed a szerelmet, akkor nincs értelme húzni a párod agyát, ha úgy érzed hagyd el. Azok után, hogy megcsalod, nem hiszem,hogy rendbe jöttök, nem írtad le , hogy küzdenél érte vagy azt hogy talán már küzdöttél csak eredménytelenül. Mindenesetre a megcsalás nem megoldás. A legutolsó sz@r dolog amit megtehetsz azzal akit szerettél. :(
2010. jan. 27. 04:33
 7/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Megértelek és nem vagy egyedül. Nagyon sokan vannak, voltak, és lesznek is ilyen választási helyzetben mint Te. (én is voltam) Kaphatsz sok tanácsot, de a végül mégiscsak Neked kell döntened. Mérlegelned kell több dolgot. Hány éves vagy, vannak-e gyermekeid, mit vársz még a hátralévő életedtől, mit kaphatsz a jelenlegitől, rendbe tudod-e hozni, rendbe akarod-e hozni a régit, stb. A váltás mindig nehéz, nem is biztos, hogy az új örökké tart, de a régi véglegességére sincs semmi garancia. Nem tudhatod, hogy a régi párod nem pont ilyen helyzetben van-e pl. A sok vélemény közül amit kapsz, íme az enyém: szeretet, megbecsülés, törődés nélkül nincs értelme egy kapcsolatban maradni. Én nem szerettem volna az életemet így végig élni. Váltottam -nehéz volt-, de nem bántam meg, azóta boldog vagyok.

40/F

2010. jan. 27. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:
ismerős a helyzet elég sokan vannak a mai vilégban akik ezt csinálják,szánalmas szerintem!!
2010. jan. 27. 09:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttihez szólva, végre valaki aki átéli ezt a helyzetet. Tudjátok nem mindenki olyan szerencsés párválasztásal mint ti akik elitéltek.Igazatok van nem írtam konkrétan le a dolgokat, de egyet megemlítek, hogy annyira ne orroljatok rám. Még régebben mikor eszembe sem jutott volna hogy megcsaljam kapam egy hírt egy olyan embertől aki már ismeretségük óta hajtott rám,és ez a legjobb barátja volt,ezért sem hittem el.Azt mondta hogy az én barátom megcsalt aval a lánnyal akivel most ő van és ha akarom kérdezze meg tőle.Nem kérdeztem meg, mert tudtam úgy is letagadja ,de inentől megváltozott bennem minden. Elkezdtem kérdezgetni, de hozzá teszem sajnos ezt is telefonon mert 80%-ban nem is vagyunk már együtt.Tehát az idő 80%-át nem töltjük együtt már.Ő távolt van tőlem.SZóval én nem akartam elhinni hogy ez megtörtént, így belenyugodtam abba a tudatba igazat mond mikor azzal jött, hogy az életét emlegette,hogy vegyék el ha ő ezt megtette.Persze ez vicces, a lényeg az hogy azért hittem el mert szerettem úgy ahogy van.De meguntam ha itthon van akkor elsők a haverok nélkülem, és az alkohol.Igen és igazatok van abban is hogy mocskos szemét dolog ez, ezért sem vagyok így boldog és már lépnék, mert így sem jó.Viszont szeretem őt is és ezért nem tudom elhagyni, de lassan rájövök ez csak a megszokás, és ha ennyire félvállról vesz,akkor nem is olyan fontos számára mi lesz velünk.Nem is féltékeny, és nem nagyon érezteti hogy szeretne elenben velem.Viszont azt is tudom hogy sokan vannak ilyen helyzetben és mint ahogy olvastam is az utolsó előtti írásban,teljesen látják, hogy én miben vagyok.Igen korban is vagyok már, szeretnék családot, egy olyan emberrel aki szeret, és első vagyok neki, mert ezt még nem éáreztem soha.Ja és egy véletlenszerü választás volt, hogy a szexualitásba raktam ,mert ennél sokkal súlyosabb a helyzetem.Akkor szerintem ide nem írtam volna, mert megoldanám, hogy csak eljárok kielégíteni az ezirányu hiányaimat, de ennél sokkal többről van szó.Az ő ,és az én életemről.Én sem akarom az övét elrontani.Az pedig hogy kellek e valamelyiknek, az már biztos, és az is hogy nem akarom egyiket sem megbántani de ez nehéz lesz.Valamikor én is elitéltem az eféle viselkedést, de akkor még nem tudtam hogy lehetek boldogabb is, és az ember van annyira önző, hogy ha jön egy jó lehetőség nem hagyja elszaladni....Tehát ítélkezzetek, de úgy is csak azoknak az írásai érdekel, akik átéltek, vagy élnek eféle szitut,mivel a többinek lövése sincs az egészről.
2010. jan. 27. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben, nem ítélhezek, csak nem tudom megérteni, hogy miért süllyedsz le az ő szintjére. Sokkal jobb emelt fővel távozni. Szerintem. Átéltem kb ezt amit te....le sem tojta a fejemet a barátom, folyamatosan parancsolgatott és mindig az volt amit ő akart, ő volt az alfahím és meg is kapott mindent amit kért. 3 hónap után megtudtam, hogy megcsalt...egy olyan lánnyal akivel együtt ismerkedtünk meg, és én engedtem el vele aznap, amikor megbeszélték, hogy mikor és hol találkoznak...aztán mikor kibújt a szög a zsákból mindent tagadott. De úgy gondoltam, hogy talán nem fordul elő még egyszer, végülis vége lett a dolognak pár alkalom után. Együtt maradtam vele még 6 hónapot és egyre jobban éreztem, hogy kihasznál. Teljesen magam alatt voltam és nem voltam képes arra sem, hogy szakítsak vele mert még mindig úgy éreztem, hogy változhat...(és néha még a mai napig is átfut az agyamon, hogy mi lett volna ha...de szerencsére találtam mást, akivel persze más gondok vannak :) ) szóval egyik nap durván lebetegedtem és épp nálam volt, addig nem hagyott békén amig nem kapta meg a szexadagját. Soha nem voltam még olyan rosszul, mint amikor kényszerített és lecseszett h ennyire miért nem vagyok képes, nem akarta észrevenni , hogy nem érzem jól magam. Ez volt az utolsó csepp...rá két napra szakítottam vele. 2 hónap múlva összefutottunk hivatalos ügyben és elragadott a hév..olyan volt mint még akkor amikor nem láttam a hibáit. De reggelre mindkettőnknek világossá vált, hogy nem lesz kapcsolat, maximum paplanpajtás...így maradt pár hétig. utána körvonalazódott bennem, hogy nekem és valószínű neki sem erre van szüksége. Így továbbléptem. A mai napig nem szeretném látni, mert nem tudom, hogy mit váltana ki belőlem. Az egész kapcsolat alatt azt éreztem, hogy nem én vagyok az első hanem ő...de valahol szeretett..tudom, láttam és ezért is fájt, mert nem azzal volt a baj, hogy mit érzett, hanem azzal, hogy nem éreztem... szóval megértem, de a megcsalás nálam nem jött szóba. Ezzel nem leírlak, mert egyszer én is csaltam már, de annál rosszabb utolsó embernek nem éreztem magamat soha. Azóta sem, mélységesen megbántam és másnap szakítottam a párommal, mert ha megcsalok valakit akkor evidens, hogy azért történt meg, meg az agyam/szívem nem állított le...akkor meg már veszve van. Szóval ha megcsaltad a párodat, akkor szerintem nem elég erős a kapcsolat. A legjobbakat :)
2010. febr. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!