Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bizonytalan?
Figyelt kérdés
Miért nem kérdezik meg a pasik,hogy leszünk-e a barátnőjük? Tényleg nem értem...furcsa most lassan 3 hónapja ismerkedek valakivel és már kimondta,hogy " szeretlek",de amikor szóba jöhetne,hogy akkor mi most együtt vagyunk vagy mi?! Akkor mindig olyan mintha nem akarna erről beszélni és egyáltalán nem veszi az utalásokat. Miért lehet ez?2014. nov. 5. 01:00
1/8 anonim válasza:
Ezt általában érezni szokta az ember, milyen béna már, ha rákérdezel?!
3/8 A kérdező kommentje:
Hát jó érzi az ember,de mondjuk,ha már egy éve együtt vagytok akkor honnan tudod,hogy mikor van egy éve ?! :D
2014. nov. 5. 01:05
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez akkor van,amikor az utcán megfogjátok egymás kezét illetve nemcsak otthon vagytok,hanem emberek között és párként viselkedtek.
Amúgy meg mond meg neki,ha szeret,akkor jártok és ő a párod.
5/8 kolosszus22 válasza:
Inkább ne, elég kiábrándító mikor egy nő megkérdezi, hogy együtt vagyunk-e? Ha nem érzed, az elég baj.
27F
6/8 anonim válasza:
Utálom ezt a szar dumát.... """érezni kell"""
A fiúnak legyen már töke megkérdezni , hogy leszel e a barátnője!!!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Én érzem..csak jó lenne teljesen biztosnak lenni benne..mert már volt,hogy megkérdezte az egyik haverja tőlem,hogy én vagyok a barátnője én meg nem tudtam erre nagyon mit mondani...de egyébként már találkoztam anyukájával meg összes barátjával és előttük is ugyan úgy viselkedik velem..(megcsókol,fogja a kezem stb..)
2014. nov. 5. 16:28
8/8 kolosszus22 válasza:
Akkor szerintem egyértelműen következik, hogy igen, a barátnője vagy. "Nem barátnőt" a férfiember nem viszi haza bemutatni a családjának, pláne nem csókolgatja előttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!