Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családi problémák (súlyos) miatt ideges vagyok és kisebb dolgokon is könnyebben felkapom a vizet és sokkal érzékenyebb is vagyok, mint kellene. Ezzel megbántom, akit szeretek, és félek, hogy rámegy a kapcsolatom. Mit tegyek?
Mert az ellen nem tudok semmit sem tenni, hogy tényleg olyan dolgok is erős hangulatváltozást okoznak, amiknek nem kellene.
Ja és a családi problémákat ne kérdezzétek, nem szeretném kifejteni.
Tudja, hogy ez van... Csak nem tudom, tudja-e tolerálni, hogy most ilyen passzban vagyok. Amúgy meg nem szoktam leb@szni a szó klasszikus értelmében. Csak mondjuk, ha olyat csinál, ami nekem nem tetszik, akkor hirtelen nagyon rossz kedvem lesz :(
Most azon gondolkozom, hogy az egyetlen megoldás, ha elköltözöm. Csak arra meg nincs pénzem :(
Nálunk is elég sok gond van...
Amikor ideges vagyok, akkor a Párommal is durvábban beszélek, és hamar felhúzom magam... De ez csak pár percig tart, észbe kapok, és elmondom Neki, hogy mi a probléma, és hogy ne haragudjon.
Olyan édes, mindig megnyugtat.. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!