Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is van ezzel így távkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így távkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha együtt vagytok minden oké, gyönyörű és tökéletes, de ha nem vagytok együtt az maga a pokol, keveset beszéltek, elkezdesz bizalmatlankodni, és szinte pár nap alatt már úgy érzed szakítani kéne, utána megint találkoztok, megint minden oké.. és ez így megy újra és újra nagyon sokáig. Nagyon rossz érzés ez az egész. :S
2014. nov. 4. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. nov. 4. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:

A bizalmatlankodás a legnagyobb hátráltatója egy távkapcsolatnak.

Te vagy a lány, ugye? Én lány létemre mondanám, hogy túlkomplikálod, túl sokat töprengsz azon, hogy "épp mi rosszat csinál, ha nem tudsz róla".

Hány évesek vagytok? Milyen gyakran találkoztok? Mekkora távolság?

A távkapcsolat hosszútávon nem fenntartható állapot, és bizalom hiányában (pláne úgy, hogy az egyik fél a szakításon töpreng minden alkalommal pár nap után), rövid időn belül kivitelezhetetlenné válik.

2014. nov. 4. 17:15
 3/7 A kérdező kommentje:

19 évesek vagyunk, 100km a távolság, hétvégente találkozunk.

és tudom hogy nem szabadna bizalmatlankodnom, de az exem a velünk szemközti lakásba lakott, és így csalt meg kb. az orrom előtt, szóval szerintem érthető hogy így érzek .

2014. nov. 4. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat nem kapcsolat :) főleg ha egy olyan személlyel van aki nem szeret téged és fele annyit se tesz/bír ki érted mint amennyit te tettél volna meg érte.
2014. nov. 4. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Van akinél teljesen jól működik a dolog.
2014. nov. 4. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerős az érzés. Velem a következő fordult elő: kb 1 óra távolságra laktunk egymástól, de ugyebár az időbeosztásunk stb miatt volt hogy csak 2 hetente tudtunk találkozni. Egyszer a barátom felhozta hogy ő nem biztos az érzéseiben abban, hogy valaha fog-e tudni engem szeretni. Eezek után úgy alakultak a dolgaink, hogy havonta találkoztunk egy hétvégét. Szépen lassan el is távoldotunk egymástól, mert ahhoz hogy két ember összeszokjon, megismerje egymást, idő kell. És nem havi 1 alkalom. Egyébként mai napig együtt vagyunk, mostmár lenne időnk minden nap találkozink, egymásnál aludni stb, mégse változott semmi. Ugyanúgy havonta 1x. És lassan egy évesek leszünk. Csak kínozzuk egymást, annyit érünk el vele, hogy sem ő sem én nem lépünk, mondván hogy párkapcsolatban élünk...
2014. nov. 4. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szakításon én nem szoktam gondolkozni, de sajnos ismerős ez az érzés :(

4 óra utazásra lakunk egymástól, havonta egyszer tudunk találkozni csak(suli, idő és pénz miatt).

Mellette elfeledek mindent, és nem is értem hogy bírok néha kételkedni a kapcsolatunkban, viszont pár nappal a találkozó után eltűnik ez az érzés, és megint elkezdem túlkomplikálni, túlaggódni a dolgokat (gondolom te is hajlamos vagy erre, ezért jön elő neked is ilyesmi).

Kitartónak kell lenni, és meg kell bízni feltétel nélkül a másikban, mindegy, mennyire kételkedsz. Ha igazán szeretitek egymást érzitek ezt, hogy ki kell tartani, és mivel rendszeresen találkoztok, gondolom szeretitek egymást.

2014. nov. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!