Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így távkapcsolatban?
A bizalmatlankodás a legnagyobb hátráltatója egy távkapcsolatnak.
Te vagy a lány, ugye? Én lány létemre mondanám, hogy túlkomplikálod, túl sokat töprengsz azon, hogy "épp mi rosszat csinál, ha nem tudsz róla".
Hány évesek vagytok? Milyen gyakran találkoztok? Mekkora távolság?
A távkapcsolat hosszútávon nem fenntartható állapot, és bizalom hiányában (pláne úgy, hogy az egyik fél a szakításon töpreng minden alkalommal pár nap után), rövid időn belül kivitelezhetetlenné válik.
19 évesek vagyunk, 100km a távolság, hétvégente találkozunk.
és tudom hogy nem szabadna bizalmatlankodnom, de az exem a velünk szemközti lakásba lakott, és így csalt meg kb. az orrom előtt, szóval szerintem érthető hogy így érzek .
Szakításon én nem szoktam gondolkozni, de sajnos ismerős ez az érzés :(
4 óra utazásra lakunk egymástól, havonta egyszer tudunk találkozni csak(suli, idő és pénz miatt).
Mellette elfeledek mindent, és nem is értem hogy bírok néha kételkedni a kapcsolatunkban, viszont pár nappal a találkozó után eltűnik ez az érzés, és megint elkezdem túlkomplikálni, túlaggódni a dolgokat (gondolom te is hajlamos vagy erre, ezért jön elő neked is ilyesmi).
Kitartónak kell lenni, és meg kell bízni feltétel nélkül a másikban, mindegy, mennyire kételkedsz. Ha igazán szeretitek egymást érzitek ezt, hogy ki kell tartani, és mivel rendszeresen találkoztok, gondolom szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!