Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebben valami gyanus? ( tobbi lent)
a tortenetett probalom rovidem de a parommmal van egy kozos ismerosunk neki osztalytarsa volt egy kb egy eve eleg jobba lettunk mert a csajnak van egy kisfia akit a parom es en nagyon szeretunk. A lany meg egyedul nevelu a gyereket.Igy mi megprobaltunk segiteni neki amiben tudtunk.De egy nap hivtunk hogy hetvege es jojenek fel egy szombati nap hozzank ebedre es vacsira is. eddig szep itt jon a bokkeno
En szombat reggel felkelek elmegyek meloba.Mikor kijovok a parom mondja hogy voltak nalunk de csak a csaj volt kaveztak es azzal valamin ossze kaptak es csaj haza ment .Kicsit gyanus mert ra irtam es nem valaszolt tobbet nem jot ki a parom meg nem mondja el mi volt de valami biztos LEhet hogy a csaj vagodott vagy valamit akar a paromtol?? mert mar utalt ra hogy elkelene hagyam az en parom .Szerintem akar a gyereknek apat es latja hogy az en parom milyen jol elvan a gyerekkel es komolyan nagyon szeret mindet a kicsi.
Egesz nap ez jart a fejembe ha a paromnak felhozom kiborul rajta es ideges lesz gyanus hogy mert mert en nem allitom hogy megcsalt csak na szerintetek ??
en tudom hogy a parom nem csalt meg ebben biztos vagyok.
Szeritem a csaj probalkozott es a parom elkuldte de szeretnem tudni mi tortent es mi van remelem hetvegen megtudom mi is van mert eleg szar erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!