Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucs volnék emiatt?

Figyelt kérdés
Még nagyon friss a kapcsolatom egy férfivel (1 hónapja vagyunk hivatalosan együtt), de nagyon szeretjük egymást, már régebb óta beszélgettünk, randiztunk. Egymásba estünk, mint vak ló a gödörbe, komolyan tervezzük. A lényeg az, hogy mielőtt mi összejöttünk nekem volt egy "barátság" extrákkal kapcsolatom. Azért írom idézőjelbe, mert nyáron lettünk jóba, tehát nem ősrégi barátság volt,de egy húron pendültünk. Ez a srác sokszor játszott az érzéseimmel, mert sajnos egy idő után kialakultak bennem. Talán neki is voltak, de nem akarta velem megpróbálni. Mikor megtudta, hogy randizom a mostani párommal akkor kezdte el mondogatni, hogy hiányzom plusz hogy titkon még reméli, hogy boldoggá tehet valamikor blabla. Én erre nagyon berágtam, mert rengetegszer összezavart na és volt lehetősége, hisz tudta, hogy én akarnám a dolgok. Ezt tisztáztam is a mostani párommal, hogy még érzéseim vannak és jobb, ha nem randizunk többször, mert nem akarom becsapni. A párom hál isten nem adta fel, meg akart szerezni és végül randiztunk többször és teljesen elvarázsolt. Én elfelejtettem a másik srácot és beleszerettem a páromba. Viszont ő nagyon féltékeny arra a férfira és enyhén szólva nem kedveli, mivel tudatosan próbált bekavarni, holott tudta, hogy már van valakim, mégis érzelmileg próbált manipulálni, ami sokszor sikerült is neki. Én azóta nem beszélek a másikkal, ő még utána irkált, de látta, hogy már elhidegültem, nincs igazán témánk sem, inkább kellemetlen az egész. Én tudom, hogy a barátomnak fájdalmas lenne, ha mi haverkodnánk ezért én nem teszem, bár igényem sincs igazán rá. Havernak jó lenne, de ezt már elrontottuk a múltban. A barátnőim szerint papucs vagyok, mert a féltékeny barátom miatt nem beszélek a volt szexpartneremmel. Barátom szerint ha haverkodnánk úgyis bepróbálkozna előbb vagy utóbb és azt hiszem ebben is lehet valami. Miért nem értik meg, hogy ez csak a másik figyelembe vétele? A párom nekem fontosabb és azt szeretném, hogy bízzon bennem, mert viharosan indult a randizgatás emiatt a srác miatt. Fordított helyzetben én sem örülnék ilyesminek. Nem tiltotta meg, de tudom, hogy rosszul esne neki és én nem akarom bántani, mert szeretem. Ez tényleg papucs dolog?
2014. nov. 3. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy papucs.pont.
2014. nov. 3. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
A hűség olyan papucs dolog, jól gondolkoznak a barátnőid, felvilágosult nők...Ja nem
2014. nov. 3. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt kb. 3 mondatban meg lehetett volna kérdzni! Nem mondták még, hogy sokat beszélsz? Ha én lennék a pasid és csak szándékod lenne találkozgatni a régi dugócimboráiddal, akkor már repülnél is! Nem papucsság!
2014. nov. 3. 22:26
 4/4 Bence_ ***** válasza:

Papucs=olyan személlyel aki figyel a párja érzéseire és nen tesz olyat amivel bánta, sőt olyat sem amihez nincs ked.

Mert ha nen = akkor nem vagy papucs. Barátnők,ek miért lenne jó ha ti találkoznátok?

2014. nov. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!