Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HellBoy kérdése:

Ez most komoly válasz?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem egy csajtól, hogy külsőre bejövök-e neki..

Ezt a válasz kaptam:''Hát külsőre.. végülis.. jah.. mondjuk XD''

Csak szerintem bizonytalan válasz?

Amugy kétszer már találkoztunk.. ennyi idő alatt eldönthette volna.. a válasznak ezt a részét nem értem:''mondjuk XD''

Most ezen mi vicces?

Jó nem ilyen választ vártam, hogy:Igen nagyon helyes pasi vagy..

De segítsetek ki, hogy akkor most mivan.

2014. nov. 3. 16:38
1 2
 11/12 Fényember ***** válasza:

Koszi amugy lany vagyok :D

Es en csak azert gondolom igy...mert ha a gyerek elhivta randikra, folyton fent tartja a kapcsolatot vele eees meg mellesleg erdekelte is az hogy hogy all hozza akkor most miert kell jatszania? Valoszinuleg nem viccbol hivta el randikra stb hanem bejon neki es gondolom ezta caaj is tudja akkor most miert nem mondja hogy haat eleg helyes vagy szamomra vagy valami?! :D a haj igazgatas stb amugy tenyleg arra utal hogy van valami..de hogy mi azt lehet inkabb tole kene megkerdezni ;D

2014. nov. 4. 23:47
 12/12 A kérdező kommentje:

ja de amugy:D

''szerintem nem illünk össze'' ''nincs közös témánk''

ezeket kaptam később. szóval ennyi volt :/ mellesleg ezt a közös témát nem értem, hogy hogyan jött ide.. mert nem vagyunk se osztálytársak se, meg ugye összesen kétszer találkoztunk. szóval nemvágom, hogy lenne közös téma :D istenigazából lepattintós ok. szóval értem

2014. nov. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!