Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő az alárendelt?

Figyelt kérdés

Szerintetek működőképes hosszútávon egy olyan kapcsolat ahol:

A férfi kijelenti, hogy a nő alárendelt. Minden háztartásbeli dolog, takarítás, mosás, mosogatás stb. csak a nő dolga. A szexhez úgy viszonyul, hogy a nőnek kötelessége őt lesz*pnia, de ha a pasi nem viszonozza, akkor az teljesen rendben van. Mindig hangoztatja, hogy a kapcsolatban ő a férfi, a nő másodrendű. Házasodni soha nem akar, de azért gyereket szeretne.

Barátnőm és a párja kapcsolata ilyen. Én azt mondtam neki, mivel látom, hogy szenved így, inkább hagyja el, ez így nem normális. Szerintetek?

2014. nov. 3. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Amíg egy ilyen férfiállat talál egy ilyen meghunyászkodó nő nemű lényt, addig normális és működőképes kapcsolatként létezni fog ez a forma. Alapesetben a nőnek van annyi esze, hogy nem kerül közelebbi viszonyba egy ilyen gondolkodású díszpéldánnyal. Nekem a párkapcsolat azt jelenti, hogy egyenlő felek vagyunk. Tehát lehet többet mosogatok, takarítok, mint a párom, de nem egyedül teszem azt, cserébe ő cipekedik, ment meg a pókoktól és egyéb olyan tevékenységek, amit én nem tudok megcsinálni ő viszont könnyű szerrel. Én a női dolgoknak vett tevékenységekhez jobban értek, így abból nagyobb részben veszem ki a szerepem, de nem vagyok hamvába holt és gyenge, ezért én is szoktam cipekedni, bútort szerelni vagy kicserélni egy égőt, így nálunk nincs férfi vagy női munka csak nem egyenlő módon osztozunk rajtuk, de nem is kizárólagosan. A döntések közösek, a szex szintén. Adok-kapok módon történik. Amint hasonlóan kezdene viselkedni, mint az általad leírt személy és a szép szóra nem változna nem nevezném többet páromnak, mert nem lábtörlő vagyok vagy kutya. Hanem az a nő, akit szeret és akit társának választott.
2014. nov. 3. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok az együgyűségéhez, hogy ezt engedte.
2014. nov. 3. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Biztos olyan nő, aki nem kell a kutyának se, így hát belemegy az ilyesmibe, csak hogy ne legyen egyedül.
2014. nov. 3. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

A magyar férfiak 99%-a így gondolkozik és ez az alap elvárás, csak épp nem mondják ki. Nem jelentik ki, mert ha megtennék, akkor buknák az egészet.

Ehhez jön még hozzá, hogy nem csak a kiszolgálást várják el, hogy legyen rendben a háztartás, legyen megfőzve, legyen szex, legyen rendben a gyerek, de még a Nő talicskával hordja haza a pénzt, különben k***va.

Ez a szomorú magyar valóság.

És persze ez ellen ne emeld föl a hangod, mert akkor egyből te vagy a femináci.

2014. nov. 3. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

az ilyennel te összejöttél kérdező????? mert ha voltál ennyire hülye (már bocsánat, de tényleg!!), akkor meg is érdemled...

az összes ilyen férfit bele kéne lőni a Dunába

2014. nov. 3. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!