Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alkoholistának lehetnek elvárásai?
Figyelt kérdés
Teszem azt, ha egy párkapcsolatban az egyik fél nem tud lemondani az alkoholról, de a másikkal szemben magas elvárásokat támaszt. Ti mennyire akarnátok megfelelni neki?2014. nov. 3. 09:47
1/11 anonim válasza:
Semennyire. Alkoholistákkal alapból nem kezdenék. Nincs kifogásom az alkalmankénti alkoholfogyasztás ellen, ebben én magam is bűnös vagyok, de ha ő saját magát nem képes kontrollálni, akkor tőlem hasonlókat ne várjon el.
2/11 anonim válasza:
Te most komolyan egy alkoholistával vagy együtt? Vert már meg? Okádta már szét a szobát? Égtél már miatta a szomszédok előtt? Szokott valamennyi maradni a havi fizetéséből?
3/11 A kérdező kommentje:
Annyira nem durva még, de szerintem ez csak rosszabb lesz. Nem tömény, egyenlőre "csak" sör. Lányról van szó, és az zavar, hogy nem tudja megállni.
2014. nov. 3. 09:55
4/11 anonim válasza:
annyira nem durva, csak csalkoholista.
gyönyörü lehet, mikor büfög, fingik meg a nyakadba liheg a sörszagú pofájával, fújjj
5/11 A kérdező kommentje:
Inkább csak nagyon felbátorodik, olyankor szoktam elküldeni a fenébe.
2014. nov. 3. 10:25
6/11 anonim válasza:
Én is iszom néha otthon sört, bár a bor nekem jobban fekszik, de én lennék a legjobban megijedve ha "nem bírnám megállni". Alkoholistával amúgy én se kezdenék.
7/11 anonim válasza:
Mindenkinek lehetnek elvárásai, megfelelni viszont senkinek sem kell. Én tuti nem felelnék meg senkit. Ha megpróbálnék megfelelni, akkor az már nem én lennék, hanem egy ember, aki álarcot húzott magára.
8/11 anonim válasza:
Én hatszor is meggondolnám, hogy tényleg egy szenvedélybeteggel akarok-e összejönni.
Elvárásai meg egyébként mindenkinek vannak. Nem is ez a baj. A baj az, hogy emellett sokan saját magukon nem bírnak uralkodni.
9/11 Phoney válasza:
Azért tisztázhatnánk, hogy miből áll ez az „alkoholizmus”, és hogy milyen elvárásoknak kellene megfelelned, mert ennyi háttérinfóval semmi értelme a kérdésnek.
Ha mondjuk nem képes lemondani napi 2 sörről, miközben te ezért egy hétig nem fürdesz, akkor pölö nem az ő elvárásai irreálisak.
10/11 A kérdező kommentje:
Napi 4 sör, az a két sör :D Alapvetően nem tudja, hogy mi a baja velem. Szerintem csak nyugodtan akar inni...
2014. nov. 3. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!