Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek vele?

Figyelt kérdés

Volt egy viharos kapcsolatom egy sráccal. Otthagytam.

Sajnos majdnem minden nap látom.

Én úgy banok vele hogy atnezek rajta mintha nem is létezne nem köszönök és mindig nagyon csinos vagyok. Láthatóan zavarja a viselkedesem hogy atnezek rajta.

Amióta jegcsapot játszom azóta több figyelmet kaptam mint mikor együtt voltunk....pedig alig beszélünk:-) furi

Össze szeretném zavarni . Hogy viselkedjek vele a továbbiakban?

2014. nov. 2. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de ha elfogadsz egy tanácsot: hagyj fel a játszmázással. Ha tetszik, mondd el neki, ha komolyan vesz, vedd te is komolyan. Ha nem vesz komolyan, ne is foglalkozz vele, lépj tovább, ne érdekeljen.
2014. nov. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!