Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, hogy volt 4 lánnyal, amiből 3 egyéjszakás volt,1 meg a barátnője, majd miután lefeküdtünk, bevallotta, hogy csak egy prostival volt előttem. Ti szakítanátok? Jogos volt?
Egyből szakítottam vele a hazugság miatt. Főleg, hogy közvetlenül az előtt ment el prostihoz, hogy kimondta volna, hogy együtt van velem, mert "nem akart bénázni".
A hazugság is kiütötte a biztosítékot, meg a szexualitásról ez az ostoba gondolkodás is...
21/N
24/F
Megkérdeztem, de az volt a válasza h nem számított neki amit mondok, mert ő nőnek azt sem hiszi el amit kérdez... merthogy mindegyik mást mond mint amit valójában gondol.
szóval rohadtul nem hinném h az én hibám lenne.
Istenem, buta szar hogy elmondta :D annyira hülyék az emberek komolyan. Milyen férfi az ilyen aki nem tud titkottartani? :D Meg is érdemelte, nyeszlett kis takonygerinc a gyerek.
Qrvával elveszteni teljesen normális, csak ha már az ember ilyen szerencsétlen, akkor ne vallja be legalább. Sohasem értettem miért kell mindent a nők orrára kötni, ebből lesznek csak a pszichotikus rohamok.
Pont ti ölitek ki a férfiakból az őszinteséget ilyenekkel...
Jah, teljesen egyetértek utolsóval.
Másrészt ez megerősít abban, hogy nem szabad mindenben őszintének lenni a nőkkel. Egyszerűen hülyeség. Saját magaddal cseszel ki.
Nem instant megcsalásra értem, hanem ilyen múltbéli hibákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!