Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot adjak neki?
Figyelt kérdés
hali :) a páromtól megkérdeztem, mit szeretne ajándékba tőlem. (Nem vagyok nagyon kreatív, de neki szeretnék jó ajándékot adni). Azt mondta, h engem kér díszcsomagolásban. Mit adjak mellém? Mert gondolom, csak én nem lennék elég...2014. nov. 2. 19:01
1/5 anonim válasza:
Egy NOKIA dobozt benne 70 millióval.
(Én örülnék neki)
2/5 anonim válasza:
Nyuszika, ha azt akarod, hogy egy pasi kitartson melletted, és veled is maradjon, ne csak ideig óráig, akkor ezt a szirupot, amit alkalmazol, ezt kukázod. De ezt a regnevet is.
És felnőtt erős nőként beszélsz, viselkedsz egy férfivel, és a férfiakkal, és a nőkkel is.
Főleg a te korodban.
3/5 anonim válasza:
Ha én azt mondanám barátnőmnek, hogy őt kérem díszcsomagolásban ajádékba akkor elég lenne és tényleg nem kérnék mást.
Szóval ha ezt mondta akkor ezt is gondolja.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi #3-as :D
#1-es azt sejtem orulnel neki :D
#2-es az en koromban? :D koszi :*
2014. nov. 2. 19:11
5/5 anonim válasza:
Csak az igazat mondtam :) Mondjuk ha kapnék csajomtól egy Astra H 1.9-et amiből meztelenül szállna ki annak is örülnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!