Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálok dolgozni menni, utálok mindent az életemet is, ha lenne barátnőm tényleg szebbnek látnám a világot?
Én nagyon nem szeretem ezt a fajta hozzáállást. Önző és ostoba. A saját boldogságáért mindenki maga felel azt teljes egészében egy másik ember vállára rakni nem fair egyrészt másrészt elég egyensúlyhiányos kapcsolatot eredményez.
Neked nem is szerelem kell csupán menekülni akarsz a saját világodból, és ez nagyon rossz, előbb legyél teljes boldog ember aztán keress kapcsolatot.
Ebben az a hiba, hogy Magyarországon még elég nehéz jó drogot szerezni - legálisan meg sehogy - az alkohol meg csak máolata a boldogságnak nem okoz valódi eufóriát. Legalábbis az alkoholista rokonaimon ezt látom.
15-ös eléggé sajnállak ha szerinted csak droggal meg alkohollal lehet boldog az ember. Nekem valahogy ezek nélkül sikerült egy össze egészébe elégedett kiegyensúlyozott életet összehoznom.
És továbbra is tartom, hogy amíg az ember nem szereti saját magát a kapcsolatai kudarcra vannak ítélve. A kérdező is csak a könnyebb utat keresi, majd egy barátnő mindent megváltoztat mi? varázsütésre. Ne röhögtess már. Magát kéne előbb rendbe tennie, de az ugye nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!