Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lépéseket tudnék tenni? Kérlek, valaki segítsen!
Figyelt kérdés
A düh elemészt teljesen és nem tudom kezelni. Nagyon dühös vagyok, amiért nem szeretne velem lenni. Nem mondtam erről neki semmit, ez bennem van és egyes eseményekre kitör belőlem.
Tudom, hogy nem normális ez az érzés, de egyszerűen törni-zúzni lenne kedvem, csakhogy végre lássam: valaki odafigyel rám. Ugyanis soha, senki nem tette ezt. Látnak, de nem vesznek észre... Mit tehetnék?
Ne becsmérlő válaszokat adjatok, mert ez már nem szimplán egy fiatalkori érzés, nagyon sok ideje gyűlt bennem, de eddig észre se vettem, vagy legalábbis nem gondoltam át minek a hatására alakult ki.
2014. nov. 2. 13:33
1/6 anonim válasza:
Ezt az érzést meg kell tanulnod uralni,és kordában tartani,máshogy nem megy.Ezt csak te tudod megtenni.
2/6 anonim válasza:
Ismerős. Én reakcióként simán csak "megőrültem" és mióta annak is tartanak legalább illek a karakteremhez...
3/6 anonim válasza:
Majd elmúlik. Vagy nem. Fejleszd magad, legyél jobb!
#kolbászfeszkó #törni-zúzni #hesteg #idegbeteg
4/6 A kérdező kommentje:
Talán tényleg össze kellene törnöm valamit...
2014. nov. 2. 13:38
5/6 anonim válasza:
*Látnak, de nem vesznek észre..
Kifejtenéd ezt bővebben?
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy őszintén szólva, úgy érzem el vagyok nyomva. Beszélnek hozzám, de mégse ismernek. A legszomorúbb, hogy barátokról is szó van. Bár nyilván nem nevezhető barátságnak, ha 2 hétig nem is beszélnek a felek egymással csak mielőtt újra sulikezdés lenne... erre értettem.
2014. nov. 2. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!