Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex? Vagy mást is akar, de akkor miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, elméletileg járunk, gyakorlatilag nem. Igen, pedig én nagyon szeretem. Vártam rá egy csomót, közben randizgattunk, de csak ennyi. Most mondta, hogy járjunk egy buli elött. Mondtam, hogy jó és buli után haza kísért. Nem mutatta, hogy nem akar tőlem semmit, elbúcsúztunk és visszament a haverja bulijába.(én azért jöttem el, mert nem ismertem ott senkit, és állatira bunkó volt mindenki velem, akivel beszélni próbáltam :S ) Azóta viszont nem ír, én egyszer írtam rá msn-en, de akkor nem válaszolt, gondoltam, majd ír... Hát rosszúl gondoltam, mert nem ír. Van két tippem: 1.Csak szexre kellettem volna és ennyire gondolt, de nem jött össze és most ennyi. 2.A haverjainak szerintem nem voltam szimpatikus és tele dumálták a fejét. Mert a haverjai szavára sokat ad... Segítenétek? Nem tudom, hogy mit tehetnék. Mert elötte megdumáltuk, hogy mozi, meg séta, stb...De ezek szerint nem lesz semmi...!!??:S2010. jan. 26. 18:02
1/3 anonim válasza:
Beszéljétek meg a dolgot. És akkor többet fogsz tudni. Írj neki vagy hívd fel vagy véletlenül fussatok össze valahol. Ez így nem normális.
2/3 anonim válasza:
Ne bánkódj. Ha a haverjai véleménye fontosabb veled kapcsolatban mint az, hogy megismerjen. Hiszen alig ismer. Keress mást.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem mondod? De azt se tudom, hogy miért nem írt vissza msn-en. Már 1 hete volt a buli és azóta semmi... Ezen aggódok már mióta, pedig nem fer dolog szerintem, mert az ő kérése miatt vártam rá fél évet...:S A buli elött minden rendben volt, sokszor találkoztunk. Mi lehet a baja..!!??
2010. jan. 26. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!