Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nem tudom hogy szeret-e?
Segítség! Nem tudom, hogy ő szeret-e?
Van egy lány akit 3 hete ismertem meg, nagyon tetszik. Egyik barátom szokott sokat beszélgetni vele és azt mondta hogy bejövök a lánynak. Elmondtam neki hogy én szeretem és erre ő azt mondta, hogy: mivan?(de nem mondta, hogy nem) mondtam hogy ez, és akkor mondtam, hogy akkor nem jött össze és ő mondta hogy: nem tudom:P Már találkozni se merek a lánnyal... Most akkor a lány akar valamit vagy sem? Segítsetek légyszíves! (azóta feljött msn-re és nemírt rám énmeg nemmertem őrá:( mit csináljak?)
"(azóta feljött msn-re és nemírt rám énmeg nemmertem őrá:( mit csináljak?)"
Jajj, ne ijedj meg, ha nem ír rád, mivel ez a fiú dolga...Lehet, hogy bejössz neki de megijedt és még nem igazán tudja, szeretne-e kapcsolatot.Írj rá bátran, szurkolok neked! :D
Az első válaszolóval értek egyet!!
Szerintem írj rá nyugodtan! Az is lehet hogyha ráírsz akkor felhozza a témát és akkor majd rendesen el tudtok beszélgetni arról hogy szeretitek-e egymást!
Ne bizonytalanodj el!!Simán lehet hogy 3 hete ismered és már szereted!! "Megszeretni valakit egy pillanat is elég...":D
Sok sikert!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!