Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk kit választanának?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk kit választanának? Gyerekkori álom vagy életed szerelme?

Figyelt kérdés

Adott egy pár. Már felnőttek , huszonévesek , és több mint 7 éve együtt vannak. A fiúnak gyerekkori álma , hogy legyen egy óriási motorja és száguldhasson. De a lánynak rengetg ismerőse halt meg motorbalesetben ezért teljesen ellenzi ezt az egész motor dolgot.

Fiúk melyikről mondanátok le?

2014. nov. 1. 13:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Tehát mondjuk az lehetne , hogy a fiú néha haverja motorján megy egyet egyet biztonságosan felöltözve , csak ne 300zal repesszen és ne minden héten..

Hisz otthon várja a családja

2014. nov. 1. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azért választottam, hogy a csajról, mert egyrészt a gyerekkori álmom régebb óta megvan, másrészt az emberek jönnek mennek az életemben és olyanokat, aki a régi céljaimat meg akarja változtatni, olyanokat sose tűrtem.

Valamint, ha a csaj nem bízik meg annyira bennem, hogy tisztába legyen, hogy felelősen szoktam vezetni, akkor az a 7év nem jelent semmit. Ha meg önhibámon kívül szenvedek balesetet a motorral, és azzal érvel, hogy de veszélyesebb a motor, könnyebben szenvedhetek halálos sérülést mint egy autóbalesetben, akkor elfogadom az érvét de e miatt ne akarja a céljaimat megváltoztatni.

2014. nov. 1. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:
19%

motort! nyomnám neki,ami kifér.

és hogy neki is igaza legyen,felültetném rá a lányt és ha azzal csattannánk 250 körül,húsos vér csík maradna csak belőlünk,az aszfalton,tökéletes vég,test a testen.Megdöglenénk mind a ketten!

2014. nov. 1. 14:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Értem amiket mondasz utolsó előtti. De mi van ha ez a srác egy kicsikét ügyetlenke? Úgy értem amihez hozzányúl az eltörik. Sima focizásból nem egyszer volt kórház

Félteném

2014. nov. 1. 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez csak következtetés részedről, lehet, hogy a motoron teljesen más ember.
2014. nov. 1. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:
vegyen robogót az ilyen.
2014. nov. 1. 14:39
 17/20 A kérdező kommentje:

Az biztonságosabb?

De akkor is féltem. Hisz Ő a másik felem!

2014. nov. 1. 14:45
 18/20 kolosszus22 ***** válasza:
Elég hülye kérdés ez, kikötötte neked, hogy ha veszel egy motort akkor szakít veled? Marhára szerethet akkor, az egy dolog, hogy félt, mert nincs jó tapasztalata vele, de a 7 év neki is 7 év, hogy egy ilyen baromság miatt szakítson.
2014. nov. 1. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:

A kérdező az a bizonyos lány.

Ne fojtsd meg a srácot. Nem kell egyből túldramatizálni. Ennyi eséllyel ne menjen ki az utcára se, mert egyből elüti egy autó. Engedd neki, hogy az álmát valóra váltsa...

Ennyi.

2014. nov. 1. 15:52
 20/20 anonim ***** válasza:
hogy biztonságosabb e? ezt te komoly kérdezed? egy kamion alatt nyilván mind1,de egyébként az igen,könnyebb felsegíteni.40 után mint 240 után.
2014. nov. 1. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!