Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kit választanának? Gyerekkori álom vagy életed szerelme?
Adott egy pár. Már felnőttek , huszonévesek , és több mint 7 éve együtt vannak. A fiúnak gyerekkori álma , hogy legyen egy óriási motorja és száguldhasson. De a lánynak rengetg ismerőse halt meg motorbalesetben ezért teljesen ellenzi ezt az egész motor dolgot.
Fiúk melyikről mondanátok le?
Tehát mondjuk az lehetne , hogy a fiú néha haverja motorján megy egyet egyet biztonságosan felöltözve , csak ne 300zal repesszen és ne minden héten..
Hisz otthon várja a családja
Én azért választottam, hogy a csajról, mert egyrészt a gyerekkori álmom régebb óta megvan, másrészt az emberek jönnek mennek az életemben és olyanokat, aki a régi céljaimat meg akarja változtatni, olyanokat sose tűrtem.
Valamint, ha a csaj nem bízik meg annyira bennem, hogy tisztába legyen, hogy felelősen szoktam vezetni, akkor az a 7év nem jelent semmit. Ha meg önhibámon kívül szenvedek balesetet a motorral, és azzal érvel, hogy de veszélyesebb a motor, könnyebben szenvedhetek halálos sérülést mint egy autóbalesetben, akkor elfogadom az érvét de e miatt ne akarja a céljaimat megváltoztatni.
motort! nyomnám neki,ami kifér.
és hogy neki is igaza legyen,felültetném rá a lányt és ha azzal csattannánk 250 körül,húsos vér csík maradna csak belőlünk,az aszfalton,tökéletes vég,test a testen.Megdöglenénk mind a ketten!
Értem amiket mondasz utolsó előtti. De mi van ha ez a srác egy kicsikét ügyetlenke? Úgy értem amihez hozzányúl az eltörik. Sima focizásból nem egyszer volt kórház
Félteném
Az biztonságosabb?
De akkor is féltem. Hisz Ő a másik felem!
A kérdező az a bizonyos lány.
Ne fojtsd meg a srácot. Nem kell egyből túldramatizálni. Ennyi eséllyel ne menjen ki az utcára se, mert egyből elüti egy autó. Engedd neki, hogy az álmát valóra váltsa...
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!