Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen programokat csinaljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programokat csinaljak a baratommal?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyunk mar 10 honapja,de nem sok helyre mentunk egyutt..nyaron voltunk egyutt balcsin par napot.Ezen kivul nagyjabol kethavonta elnezunk egy plazaba vasarolni,kajalni,mozizni..ezen kivul fogalmam sincs mit csinaljunk.A penz nem vet fel engem sajnos..(oke,nagy panaszra nincsen okom,idonkent dragabb (5000 ft korulig) is belefernenek programok,de atlagosan hetvegente 1-2 ezrem van)baratom eleg jo anyagi helyzetben van,de semmikepp se akarom hogy o fizesse a programom,csak azt szoktam hagyni hogy neha vegyen nekem egy uditot vagy peksutit ha olyan helyzet van,de akkoris ugyerzem kihasznalom,szoval nem szeretem.Miket tudnank csinalni?mindenfele otletet varok,inkabb nem tul koltekezoseket,de ha valakinek van egy jo otlete ami dragabb,azt is nyugodtan ossza meg velem!:D

Es mivel biztosan nagyon aggodik majd valaki amiatt hogy nincs rendbe a szexualis eletunk,koszonjuk,rendben van,de azon kivul szeretnenk mast is csinalni,ugyhogy nem szeretnek olyan valaszt kapni,hogy szexeljunk napkozbe..:D

Egyebkent nagy a szerelem es otthonis jol megvagyunk,beszelgetunk,filmezunk,fifazunk egyutt,stb de szeretnem ha esemenydusabb lenne a kapcsolatunk,sok szep kozos elmenyt,napot,programot.

Elore is koszi mindenkinek :)

/ 17/L ,17/F /

2014. nov. 1. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Szexeljetek napközben
2014. nov. 1. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
szopi nyali mehet szerintem
2014. nov. 1. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,igazan hasznos valasz volt!:D
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálhatnátok egy xboxone és egy ps4 emulátort...
 5/7 anonim ***** válasza:

Kirándulás, libegőzés, ha leeseik a hó akkor szánkózás hógolyó csata (nem kell hülyének nézni, mi is ezeket csináltuk tavaly :D ), elmenni kiállításokra, vagy csak felfedezni új helyeket a városban.

18/L 21/F

2014. nov. 1. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:
tartsatok egy game napot
2014. nov. 1. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy semmit sem lehet rólatok tudni, tehát pl. nekem voltak hobbijaim ebben a korban, voltak barátaim, volt családom és mondjuk vidéken éltem, ezért a szociális és természetközeli programok közel kimeríthetetlen tárháza volt előttünk az akkori párommal.
2014. nov. 3. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!