Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ettől még szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ettől még szeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Picit hosszú lesz és lehet,hogy a kategória sem megfelelő,de abban reménykedem,hogy kapok normális válaszokat.Köszönöm,aki elolvassa!

Szóval van egy párom 3 hónapja.Kb.április óta ismerjük egymást,de csak 3 hónapja vagyunk együtt.A problémám az,hogy nem érzem,hogy szeretne.Sokat beszéltünk már erről és azt,mondta,hogy ő nem az a fajta,aki ki tudja mutatni az érzéseit,de attól még szeret.Sajnos nagyon keveset tudunk találkozni,mert rengeteget dolgozunk így nem nagyon van időnk egymásra.Egy munkahelyen dolgozunk,de hát ott nem igazán tudunk beszèlgetni meg ilyenek.Amikor a szabadidőnkben együtt vagyunk ölelget és puszilgat,bár nem viszi túlzásba,de akkor azért máshogyan viselkedik.Szex téren maximálisan odafigyel rám erre nem panaszkodhatom,bár olyan sokat nem tudunk szeretkezni egyék okok miatt...Viszont ő magától nem nagyon mondja,hogy szeret....ha én mondom neki akkor se mindig válaszol rá csak mosolyog.Azt mondja nem azon múlik hányszor mondja egy nap,de nekem mégis jól esne.Lehet,hogy kicsit fiatal vagyok hozzá mert ő 33 én 24 éves vagyok.Meg teljesen más személyiségek vagyunk de nem tudom,hogy mit kezdjek ezzek.Ő az a fajta ember,aki kimondja,amit gondol,ezért úgy érzem megmondaná ha nem kellenék neki.De mégis félek,hogy nem kellek majd neki és dob. :( nem élném túl.A kérdés végülis az,hogy attól,hogy nem igazán mutatja ki az érzéseit,mèg szerethet?Bocsánat,ha zavaros lett,de köszönöm ha írtok!

2014. nov. 1. 06:17
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Hát nagyon kevés ideje vagytok még együtt, persze, hogy nem tarthat ott az érzelmi elmélyültség, ahol már Te írásod alapján szeretnéd. Nekem az is fura, hogy már szeretkeztek (fullextrás?), szerintem még nem időszerű, az együttjárás első hónapjaiban nekem még csak a csók aktuális... merthogy a testiség mértéke is szinkronban kell legyen az érzelmekkel, és fokozatosan jut el az ember a szerelemig és az aktusig, ami nekem azért több, mint 3 hónap, még akkor is, ha heti több napot csak egymással töltünk el...
2014. nov. 1. 06:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez mindenkinél más,mikor jut el az ágyig,de ott minden rendben van,bár nem is ez a probléma.Persze,nem vagyunk még hosszú ideje együtt,de ő volt aki először mondta,hogy szeret.Áprilisban kezdtünk el ismerkedni beszélgetni,napi szinten több órát és egyszer csak írta,hogy "azt hiszem beléd szerettem".Akkor én még nem tudtam rá mit felelni,meg féltem,hogy csak játszik velem.Viszont bennem ezalatt a fél év alatt,mióta ismerkedúnk kialakult a kötődés.
2014. nov. 1. 06:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésként első ,de nem azt a világot éljük mikor egy évig csak kézen fogva sétálgatnak a párok és egy könnyed csókkal búcsúznak a viszontlátásig a kapualjban.3 hónap után egyáltalán nem korai .. Meg egyébként is ,mindenki maga dönti el ,mikor történik meg az első .. Nekünk anno a párommal 5 nap után és a 2. héten együtt éltünk .. és azóta is ,közel 13 éve .Bocs az off-ért kérdező ! Attól ,hogy nem mondogatja a párod szerethet még téged igazán ,tényleg van olyan aki nem a szavak embere .. Mit érnének az üres szavak ,ha nem lenne mögötte tartalom ? Nálatok biztos nem erről van szó ,főleg,ha szavakkal ugyan nem is ,de más módon érezteti ,hogy fontos vagy neki ..bízz benne ..:-)))
2014. nov. 1. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A szeretés nem azon múlik, hogy hányszor hangzik el maga a szó. A viselkedés, a ténykedés az, amit észre kell venned, abban benne van a szeretet, a szerelem is. Ha bizalmad van, előbb utóbb szavak nélkül is észre fogod venni az érzelmeit. Az én családomban sem szokás beszélni erről, mégis tudjuk, hogy szeretjük egymást.
2014. nov. 1. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal először 5 hónap együttjàrás és ugyanennyi ideje tartó szex után mondtuk ki egymásnak, hogy szeretjük egymást. Vagyis akkor is csak ő mondta, mert én megkukultam. Később úgy kellett bocsánatot kérnem, hogy nem tudtam én is rögtön kimondani. Pedig halálosan bele voltam esve. Aki komolyan gondolja ezt a szót, az nem csépeli el, és akkor mondja, amikor már tuti biztos a dolgában. Szerintem. Mindenkinek nem mondhatod, mert akkor utána hova fokozod annál, aki az igazi...azóta persze mi is elmondjuk egymásnak naponta, de mi már 7éve vagyunk együtt, ott már van mélyebb értelme.

Szóval csak azért mert nem mondja ki állandóan, h szeret, nem kellene paráznod. A nők annyira rá tudnak ezekre a dolgokra stressszelni...nem értem, pedig én is nő vagyok...

2014. nov. 1. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:
énse mutatom ki, nem mondom sokat hogy szeretlek nem ugrálok ha kapok vmit.. de figyelmes vagyok szivesen beszélek vele kedveskedek neki apróságokal. de van akinek ez nem elég sajnos .. 18F
2014. nov. 1. 09:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem szeretem azt se ha valaki állandóan a s.ggemben van,meg tudom,hogy nem azon múlik az egész,hogy ezerszer elmondja valaki mennyire szeret.Valószínűleg az a bajom,hogy keveset vagyunk együtt. :(
2014. nov. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!