Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alexandrabea kérdése:
Most ezzel mit akar?
Figyelt kérdés
A baràtom szakított velem 4 hónapja...3 napja hogy rám ír, idáig semmi érdekeset nem mondott de ma azzal jön hogy még mindig a pénztárcámba tartom a képedet...
Ès mikor ment lefeküdni szivet is küldött.. èn szeretem őt de nemtudom most ő mit akar..szerintetek ?
2014. nov. 1. 00:31
11/14 anonim válasza:
Biztos beállt szcientológusnak, de elfogyott a pénze a Thetan II fokozat előtt, úgyhogy most téged is be akar szervezni.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors vàlaszokat!
2014. nov. 1. 00:54
13/14 anonim válasza:
Szerintem homokos, vagy tényleg beállt valami szektába vagy egyéb vallási dolog...:( Vagy csak kamuzott valamit, de nem volt fantáziája kitalálni semmi elfogadhatót, így inkább megpróbál titokzatosnak látszani, hogy azt gondold valami emelkedett, komoly dologról van szó. Persze az is lehet, hogy tényleg, te ismered a hátterét. Viszont úgy gondolom, így ennyivel lezárni egy kapcsolatot nagyon nem korrekt, ha tehát most épp próbálja visszakönyörögni magát, próbáld meg kiszedni belőle, hogy mi volt ez az egész.
14/14 anonim válasza:
16 évesen minek a 25 éves kan... Ja tudom ti vagytok azok az "érettebb a társainál " lányok, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!