Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedsz ha kettesben vagy egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Sokat beszélsz, vagy inkább keveset? Ma egy sráccal aki tudja h bejön nekem együtt utaztunk, de kb végig én hoztam fel témákat persze ő is beszélt de ha én nem kezdek rá ő meg se szólal, most nem tudom h vagy nem bír, mert amugy másokkal sokat hülyül, vagy viszonzott e a dolog. Amugy azért néha mosolygott ami megnyugtat kissé.2014. okt. 31. 19:04
3/5 Kurtz Bickle válasza:
Igyekszem megnevettetni, minél több dolgot megtudni róla, és - bár kisebb szünetekkel - tartom a szemkontaktust.
4/5 anonim válasza:
Egyelőre még eléggé félénken, de azért próbálok viccelődni, érdeklődni iránta, csak sajnos még érződik, hogy nem vagyok teljesen felszabadult, néha gondolkodom, hogy most mit is mondjak éppen, de majdcsak jobb lesz, ahogy több tapasztalatom lesz
Inkább a keveset, mint sokat, de mint írtam, remélem fejlődni fog.
5/5 kolosszus22 válasza:
Ha nem az a bőbeszédű típus, hanem inkább zárkózottabb akkor természetes még a reakciója mivel nem ismeritek egymást túlzottan, kell neki pár alkalom, hogy jobban megnyíljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!