Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ilyet ír neked, akkor az nem kapcsolatot akar, hanem k*#vának néz? Ha ebbe belemegyek egy k#rva leszek? (lent) (19/L)
Szia
Komoly,budapesti negyvenes cegvezeto ferfikent irok neked...sportolok,vekony az alkatom,no pocak,no szakall!
Elegans,ferfias kellemes a megjelenesem
Havi par alkalommal van szabadidom. Ezt szeretnem egy kedves lany tarsasagaban eltolteni.
Ajanlatom a kovetkezo volna:
- email egeszalakos fotocsere utan ha elfogadjuk egymast....
- en masszirozlak teged a vegen kolcsonos oral befejezessel.....es ezert minden egyes alkalommal fizetek neked 10.000-et....szex nelkul,tehat aktus vagy mas nem tortenik cask ez!....roviden: kapsz egy finom orgazmust,kicsit te is adsz...es meg fizetek is erte 10-et:)
pl ha meg szuz vagy akkor nem kell aggodnod, mert nem kell szexelned megis zsebpenzt gyujthetsz magadnak...
- ha nyitott vagy szexre is, azert 20.000-at adnek alkalmankent
- ha netan olyan bevallalos volnal, hogy az analt is finoman megprobalhatnank, akkor 25.000-ot adnek ezert
imadok kenyeztetni,masszirozni...tehat nem megvenni akarlak...hanem kenyeztetni, en is kapni valamit es mindezt ugy jol jarj hosszabb tavon ha te is akarod a tamogatast elvezni
Nagyon kerem,ha nem erdekel inkabb ne irj semmi valaszt,mintsem a szokasos tragarsagokat kapjam......ha komolyan gondolkodo lany vagy erted mit keresek. ha meg nem.....akkor ugysem egymast keressuk
Nem arulok zsakbamacskat: elsore fotocsere, utana telszamcsere es hivlak mert a beszed is sokat elarul magunkrol....vegul privat Randi egy kulturalt lakasban BP-en
Ugyanezt a levelet pár napja én is megkaptam tőle (copy paste).
Igen, ku.rv@t keres: "ha nyitott vagy szexre is, azert 20.000-at adnek alkalmankent".
Nem hiszem el, hogy ezt nem tudod magad eldönteni.... Pénzt kapsz azért, hogy leszo*od! Hogy ne lennél már akkor ku*va?!
Kinő a hajam ettől a sok naív ...... Ááá, hagyjuk.
De, gyanús. Mondjuk miután kiszúrtam, hogy fizetne a szexért (el se olvastam végig a levelet), akkor hagytam a francba (tiltottam is). Főleg, hogy szerelmi bánatra kértem tanácsot és nem ezt.
De szerintem jó, hogy feltetted ide ezt a levelet. (legalább kitalálhat mást)
Ha belemész, akkor rövid távon akár jól is elsülhet, de ennek hosszútávon nagyon rossz következményei lehetnek.
Arra gondolok, hogyha netán normális a fazon, akkor neked valószínűleg imponálni fog, hogy tetszel neki, még kényeztet is, sőt még pénzt is keresel. Sajnos egy ilyen élményre nagyon könnyen ráépülhet az, hogy onnantól pont ezt a három dolgot fogod keresni: minél több pasinak tetsszél, ők a kedvedben járjanak és ezzel te pénzt keress. Azt fogod észrevenni, hogy a mélyebb érzelmek és a szerelem nem is olyan fontos, a pénz viszont egy szükséges kellék. Így végleg k..va lehetsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!