Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyert vagyok ennyi zavarban előtte és ez milyen hatással lehet rá?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki nagyon tetszik de még is azt vettem észre magamon hogy totál zavarban vagyok ha látom ha néz ha mosolyog rám. Nem arról van szó nyilván én is figyelgetem de ha közelemben van egyszerűen nem is ertem magam elfrdulok zavarosban az esetek 95%ba. Én is meglepödtem magamon hogy tudok még így viselkedni mint egy 15-16 éves lány. De ez vajon milyen hatással van rá hogy ilyen "szégyenlős " leszek a közelében? Egyszerűen ezt hozzá ki belőlem nem is értem..... 24L2014. okt. 31. 08:51
1/3 anonim válasza:
Mert nedvesedik a sunad. Meg fogja érezni a sunaszagot.
2/3 anonim válasza:
Milyert? Nyelvtankönyvet!!!!!!!!
3/3 anonim válasza:
Olyan hatással lehet rá, hogy azt hiszi, full közömbös neked és zavar téged, ha esetleg néz. Ennélfogva, ha csak nem egy nyomulós, el fogod venni magadtól az esélyt, hogy bármi történjen. Bár lehet amúgy sem a kezdeményező fajta, de ha nem bátorítod, sőt elveszed a kedvét, akkor nem lesz semmi, valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!