Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel alázza meg magát egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel alázza meg magát egy férfi? És mivel egy nő?

Figyelt kérdés

Mi számít meg alázónak egy kapcsolatba?

Láttam már olyat is hogy a csaj le köpte a srácot.

A csaj pofán vágta a párját.

A csaj direkt úgy fordul meg hogy a gyereket szájba vágja a hajával. És ezt többször is meg csinálja.

A férfi ki dobja a nőt és a nő "Ne menj, ne hagy el"

és még képes keresni a férfit.

Ilyenekre gondolok...

2014. okt. 31. 06:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A lehetosgek tarhaza vegtelen, de az altalad felsoroltak kozul csak egyban magat alazta a no, az osszes tobbinel a parjat... Az emberek ma kegxetlenek, szoval sajnos ezek letezo jelensegek, de intelligens emberek kozt nincs ilyen... (Max sokkal enyhebb)
2014. okt. 31. 07:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a nő leköpi a férfit, azzal a férfit alázza meg, ha a férfi ez után még vele marad és nem dobja ki mint macskát szarni, akkor saját magát alázza meg.

Ha a pofon jogos, akkor nem megalázási szándékkal adja egyik fél sem, inkább haragból, vagy mert fájdalmat akar okozni.

Ha a férfi szakít, de a nő, még teper utána, azzal igen, megalázza magát a nő. Ugyanez fordított helyzetben.

Szerintem pl az is megalázó, ha az egyik fél megcsalja a másikat, az pedig ennek ellenére vele marad.

A hajjal kapcsolatos dolgot nem igazán tudom elképzelni.

2014. okt. 31. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!