Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem jó ötlet írni az exnek?
Egyszerűen úgy érzem, most gyűltek fel bennem az érzések és nagyon hiányzik.
Nem beszéltünk már jó pár hónapja...de egyszerűen úgy érzem el kell neki mondanom, hogy ő mennyire jó ember, és hogy nagyon szerettem.
Nem akarom vele újrakezdeni a dolgokat....viszont annyira jólenne. ha tudná, hogy sokat gondolok rá.
Szeretném ha tudná, hogy ő jó ember... én csesztem el mindent.
Inkább ne stresszeljem ezzel, vagy talán segítene neki túllépni, ha tudná, hogy nem ő tehet arról, hoyg szétmentünk..?
3.
nekem is hiányzik, az, hogy vele egyszerűen mindenről...hülyeségről ..bármiről el tudtunk beszélgetni órákig...
VAn bennem egy űr, amit nem tudott eddig semmi sem kitölteni :S
húúú.. hát köszi a sok biztatást... azért még meggondolom vagy 2x, hogy írjak e vagy nem
Nem magam miatt, hanem, hogy neki ne legyen még rosszabb..vagy még nehezebb elfelejteni.. ( inkább őt viselte meg a szakítás)
köszi #9.
bár inkább nő vagyok, mint "bro"..de azért thx dude ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!