Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS, rosszul vagyok, és nem tudok kilépni, mit tegyek?
Nos, a barátommal már 3 éve vagyok együtt.
Ez egy függő kapcsolat. A családi gondjaimban Ő volt számomra a menedék, a támasz. AKármi van nem tudok elszakadni a barátomtól, hiába nem szeretem, és amióta vele vagyok, befelé forduló és zárkózott lettem.
Ma is találkoznunk kell, és nem akarok vele, de úgy érzem nem mndhatom le! Mintha egy börtönben lennék. Tudom, hogy bután hangzik, és akaraterő kérdése, de úgy érzem bele pusztulok. Így telik el minden hét. Amikor jön a találkozás, sírok, hogy nem akarok, de úgy érzem muszáj, így elmegyek, aztán üresen jövök haza. Úgy érzem bele pusztulok ebbe. Nem kényszerít senki, mégis azt érzem belül, hogy muszáj...ez mi?:( És mikor lesz vége?
5 kilót fogytam a stressztől, romlott a teljesítményem, de ki akarok ebből jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!