Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves csaj (aki kb 20-nak néz ki) 33 éves pasival van. Ez önmagába véve durva?
Először is, pedofil nem lehet, mert a pedofil 13 év alatti gyerekekhez vonzódik, maximum efebofil.
Ezzel nem védeni akarom, csak a fogalmakat helyretenni, másrészről rohadt gáz, apád lehetne. Amerikában ezért le is sittelnék, Magyarországon nem lesz baja, mert 14 év felett azzal kefél egy lány akivel akar, ilyenek a nagyszerű törvényeink.
Most nem azért, de minek védeni ezeket? 33 évesen szexuálisan vonzódik, "együtt" van egy 15 évessel. Szerinted egy 14 évest, vagy egy 13,9 évest nem csinálna meg? Akkor már pedofil? Ugyan már...
Anyád mit szól, hogy a 15 éves lánya egy 33 éves férfivel van?
Én csak arra mondom, hogy mindenki a 14 éves korral jön. Szerintem tök mindegy hogy 13,5 éves a "nője" vagy alig 15...
Aki 13,5 évessel van az pedo aki a 15 vagy alig 14-el az nem?
Szeribtem mindketto elég gáz.
Tényleg nem sokat számít az az 1 vagy 1.5 év. 15 évesen még eléggé gyerek egy tini. Ugyanakkor törvényileg 14 éves kortól szabad a szex bárkivel akárhány éves.
Viszont tényleg furcsa hogy valaki épp kijön az általánosból és már egy 30+os pasival van együtt.Ok szabad meg sok ilyen van de hát...attól hogy mondjuk sminkeli magát a lány és úgy öltözik mintha felnőtt lenne még nem az.Felmerül a kérdés hogy a 30+ férfi nem e infantilis egy kicsit ha ilyen fiatal lányhoz vonzódik.Persze most jön az hogy na de a 15 éves gimis lány az összes társa közül a legkora érettebb.Hát nem tudom ő döntésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!