Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért buknak tűlük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért buknak tűlük idősebb pasira?

Figyelt kérdés
nem nagyon hallottam még olyat hogy pl 17 éves csaj 15 éves pasival járt volna de forditva annál inkább...azon kivül hogy a csajok korábban érnek..hö:D
2010. jan. 25. 23:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Egyre többször hallok olyat, hogy 14 éves 24 évessel.
2010. jan. 25. 23:59
 22/32 A kérdező kommentje:
nem nem (hangos nevetés )de valami hasonló:D
2010. jan. 26. 00:01
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem 17 éves a barátom, én meg 25 vagyok. Sosem szerettem az idősebb pasikat.
2010. jan. 26. 00:04
 24/32 anonim ***** válasza:
Ilyenkor olyan éretlennek érzem magam a koromhoz képest. Én nem is tudtam volna mit kezdeni egy felnőtt imádóval, amikor épphogy elkezdtem menstruálni:D legalább biztosan tudom, hogy nincs apakomplexusom :>
2010. jan. 26. 00:12
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem tudomén is az idősebbekre hajtok.Valahogy biztonságban érzem magam,megvan jobban a közös témanem érzem magam 17 évesnek pl :) Foglalkoztat az élet,a közös élet,meg úgy minden ami a családdal kapcsolatos.talán ezért van az hogy 17 éves vagyok és 28 éves a párom,1 éve együtt vagyunk és a legnagyobb veszekedésünk is az Újpest-Fradi meccs miatt volt,amiért én lila vagyok, ő pedig zöld :) Teljesen egyetétés van nálunk :) Nálam fiatalabb sose volt,egykorú se sokáig mert nem lehet rájuk számítani még.

17/L

2010. jan. 26. 00:12
 26/32 anonim ***** válasza:

Én 5 évig egy nálam 10 évvel idősebb férfival jártam! (19 voltam mikor összejöttünk) Nagyon jó kapcsolat volt, de sajna pont a korkülönbség miatt lett vége. Ő már családot szeretett volna, én meg még nem éreztem magam elég érettnek hozzá.

A mostani barátom 3 évvel fiatalabb nálam, de nagyon jól kijövünk. Imádjuk egymást! Élvezzük, hogy fiatalok vagyunk! Sose gondoltam volna, hogy nálamnál fiatalabb fiúval ilyen jól kijöhetek!

Összességében szerintem nem lehet egyértelműen arra következtetni, hogy a lányok egyértelműen az idősebb pasikra buknak!

2010. jan. 26. 00:39
 27/32 anonim ***** válasza:
Rhyszerű válasz: nem csak a férfiak lehetnek bolondok.
2010. jan. 26. 04:22
 28/32 anonim ***** válasza:
Nekem 20 évesen 40 éves párom volt, 25 évesen pedig 16.
2010. jan. 26. 07:57
 29/32 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok, és valahogy az idősebb lányok mindigis jobban vonzottak. És elég sokat én is :D
2010. jan. 26. 10:36
 30/32 anonim ***** válasza:
mert a pasikba az van kódolva,hogy minnél fiatalabbat,aki több gyereket tud szülni,a nőkbe meg hogy olyat,akinek van biztos anyagi háttere,és biztonságérzetet ad.
2010. jan. 26. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!