Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért buknak tűlük idősebb pasira?
Nem tudomén is az idősebbekre hajtok.Valahogy biztonságban érzem magam,megvan jobban a közös témanem érzem magam 17 évesnek pl :) Foglalkoztat az élet,a közös élet,meg úgy minden ami a családdal kapcsolatos.talán ezért van az hogy 17 éves vagyok és 28 éves a párom,1 éve együtt vagyunk és a legnagyobb veszekedésünk is az Újpest-Fradi meccs miatt volt,amiért én lila vagyok, ő pedig zöld :) Teljesen egyetétés van nálunk :) Nálam fiatalabb sose volt,egykorú se sokáig mert nem lehet rájuk számítani még.
17/L
Én 5 évig egy nálam 10 évvel idősebb férfival jártam! (19 voltam mikor összejöttünk) Nagyon jó kapcsolat volt, de sajna pont a korkülönbség miatt lett vége. Ő már családot szeretett volna, én meg még nem éreztem magam elég érettnek hozzá.
A mostani barátom 3 évvel fiatalabb nálam, de nagyon jól kijövünk. Imádjuk egymást! Élvezzük, hogy fiatalok vagyunk! Sose gondoltam volna, hogy nálamnál fiatalabb fiúval ilyen jól kijöhetek!
Összességében szerintem nem lehet egyértelműen arra következtetni, hogy a lányok egyértelműen az idősebb pasikra buknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!