Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanunk kéne? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanunk kéne? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Majdnnem 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, akit nagyon szeretek, de..

..neki volt egy nagy szerelme előttem, és én ismerem a csajt, meg jóba voltam vele mikor járt a barátommal. de ez már évekkel ezelőtt volt..a lényeg hogy ők kb 4 -5 évif szerették egymást és 1 évig jártak. a lány elhagyta egy másikért. a barátomnak ő volt az első szerelme, nekem meg a barátom az.

a gond az, hogy amikor mi fél évesek voltnk ( 2 éve ) akkor ez a lány felkereste őt..és vagy 1 hónapon át e-maileztek...én amikor megtdtam nagyon odavoltam..

le voltak tiltva egymásnak chaten aztán csaj feloldotta..és a barátom letilotta.ez tavaly ilyenkor volt kb

most pedig feloldotta a barátom és kb naponta nézegeti a képeit.

és én ezt megláttam..tdom h gusztustalan munka volt tőlem, de egyszerűen láttam rajta h titkol valamit...

ő emiatt el akar hagyni..vagyis nemcsak emiatt..vagyis nem tdja még..ő már nem td bízni bennem..amit megértek, hisz kutattam utána ..de már nem bírom hogy minden az exről szól..azt mondta nem szereti, engem szeret csak én kellek neki..

a lényeg h azért oldotta fel a lányt mert már megunta kerülgetni és stb..

de ez nekem annyira fáj..

h velem van..és tényleg nagyon szeretem és ő meg a volt bnőjét lesi és azt mondja nem érdekli.. de mégis ha ennyire nézegeti...

már teljesen összetörtem..emiatt... valaki kívűlálló mit mond?

azt modnja nem akar elhagyni..időre van szükségünk..de én már nem tdok bízni benne ő se bennem..de szeretjük egymást..állítolag engem jobban szeret mint a volt bnőjét

tegnap majdnem megütött amikor megláttam h nincs nála letilva és előálltam vele h miért..miért érdekli...

nagyon megutáltam ezt a fb-ot a netet... gyerekes vagyok..potyognak a könnyeim most is... valaki segítsen..:(

2014. okt. 28. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne csak mondogassa, hanem egyértelműen éreztesse is veled, hogy téged szeret. Mondani könnyű...
2014. okt. 28. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismered még Te a pasikat, pláne az ilyen 'majdnemmegütött' típusokat, csillagom. Persze, hogy azt mondja, hogy szeret. Te vagy a biztos pont az életében, a naiv liba aki ott van mindig kéznél. Te is érzed a szíved mélyén, hogy akármikor eldobna az exért.
2014. okt. 28. 12:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgyhogy dobd ki mint macskát szarni! Nehogymár Te alázd meg magad.
2014. okt. 28. 12:50
 14/19 A kérdező kommentje:

ezt nagyon sokszor hoztam fel neki...hogy csak egy biztos pont vagyok?

állítása szerint nem ...már nem tdom mit higyjek..

2014. okt. 28. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legjobb,ha te szakítasz vele.Gondolod erre van más megoldás?Hisz úgyis tudod, hogy mindig nézegetni fogja a képeit és örökké kétségeid lesznek mellette!

Ha 2 év alatt se tudta bebizonyítani, hogy téged szeret, hanem az exét lájkolgatja fészen,akkor jobb, ha szakítasz,mielőtt még ő szakít veled!

2014. okt. 28. 13:18
 16/19 A kérdező kommentje:
azt hogy majdnem megütött ő mondta..utólag..csak nagyon drva volt velem..de amúgy ő nem ilyen
2014. okt. 28. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj és szop.d le a f@.rkát, ha ki írod a kérdést és nem hallgatsz senkire. Majd fogsz még Te koppanni egy nagyot.
2014. okt. 28. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Sosem megyek már bele olyan kapcsolatba amikor a másik félnek még van "lezáratlan", szóval érted. A legelején nekiszegezem a kérdést adandó alkalommal és őszinte választ várok. Ha nincs lezáratlan, csak akkor folytatom, ha van az kizáró ok. Ezirányú későbbi bonyodalmak megelőzésére szolgál és elég jó hatásfokkal működik. Hazudnia úgysem érdemes a másik félnek mert aránylag hamar rá lehet jönni a "jelekből".

31/F

2014. okt. 28. 15:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Kiírtad a kérdést, tudod hogy nem szeret, mégis minden kommenteddel véded és próbálod magadnak bizonygatni hogy téged szeret. Szerinted miert nézegeti mindennap az exe képeit? Az első adandó alkalommal ugrana az exe szavára. Azt hogy majdnem megütött mert jogosan gyanakodsz, arra meg inkább nem írok semmit. De te tudod. Úgyse hallgatsz senkire, (mivel őt véded még mindig), és egy nap arra eszmélsz fel hogy a fiatal éveidet elpazaroltad egy olyanra, aki nem téged szeretett igazán, és inkább otthagyott a volt barátnőjéért. De ha már most egy ilyen miatt majdnem megütött, akkor mi lesz később?
2014. okt. 28. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!