Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanunk kéne? Mit tennétek a helyemben?
Majdnnem 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, akit nagyon szeretek, de..
..neki volt egy nagy szerelme előttem, és én ismerem a csajt, meg jóba voltam vele mikor járt a barátommal. de ez már évekkel ezelőtt volt..a lényeg hogy ők kb 4 -5 évif szerették egymást és 1 évig jártak. a lány elhagyta egy másikért. a barátomnak ő volt az első szerelme, nekem meg a barátom az.
a gond az, hogy amikor mi fél évesek voltnk ( 2 éve ) akkor ez a lány felkereste őt..és vagy 1 hónapon át e-maileztek...én amikor megtdtam nagyon odavoltam..
le voltak tiltva egymásnak chaten aztán csaj feloldotta..és a barátom letilotta.ez tavaly ilyenkor volt kb
most pedig feloldotta a barátom és kb naponta nézegeti a képeit.
és én ezt megláttam..tdom h gusztustalan munka volt tőlem, de egyszerűen láttam rajta h titkol valamit...
ő emiatt el akar hagyni..vagyis nemcsak emiatt..vagyis nem tdja még..ő már nem td bízni bennem..amit megértek, hisz kutattam utána ..de már nem bírom hogy minden az exről szól..azt mondta nem szereti, engem szeret csak én kellek neki..
a lényeg h azért oldotta fel a lányt mert már megunta kerülgetni és stb..
de ez nekem annyira fáj..
h velem van..és tényleg nagyon szeretem és ő meg a volt bnőjét lesi és azt mondja nem érdekli.. de mégis ha ennyire nézegeti...
már teljesen összetörtem..emiatt... valaki kívűlálló mit mond?
azt modnja nem akar elhagyni..időre van szükségünk..de én már nem tdok bízni benne ő se bennem..de szeretjük egymást..állítolag engem jobban szeret mint a volt bnőjét
tegnap majdnem megütött amikor megláttam h nincs nála letilva és előálltam vele h miért..miért érdekli...
nagyon megutáltam ezt a fb-ot a netet... gyerekes vagyok..potyognak a könnyeim most is... valaki segítsen..:(
ezt nagyon sokszor hoztam fel neki...hogy csak egy biztos pont vagyok?
állítása szerint nem ...már nem tdom mit higyjek..
Szerintem az a legjobb,ha te szakítasz vele.Gondolod erre van más megoldás?Hisz úgyis tudod, hogy mindig nézegetni fogja a képeit és örökké kétségeid lesznek mellette!
Ha 2 év alatt se tudta bebizonyítani, hogy téged szeret, hanem az exét lájkolgatja fészen,akkor jobb, ha szakítasz,mielőtt még ő szakít veled!
Sosem megyek már bele olyan kapcsolatba amikor a másik félnek még van "lezáratlan", szóval érted. A legelején nekiszegezem a kérdést adandó alkalommal és őszinte választ várok. Ha nincs lezáratlan, csak akkor folytatom, ha van az kizáró ok. Ezirányú későbbi bonyodalmak megelőzésére szolgál és elég jó hatásfokkal működik. Hazudnia úgysem érdemes a másik félnek mert aránylag hamar rá lehet jönni a "jelekből".
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!