Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges, macisabb, szemüveges, de aranyos arcú srác mennyire jön be a lányoknak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl macis, 190 cm a magasságom szóval elég magas is vagyok.2014. okt. 27. 22:10
11/19 anonim válasza:
:D Szerintem összességében bejön a lányoknak.
12/19 anonim válasza:
Hát akkor én lakom egy pocsék városban. Ugyan most perpillanat annyira nem érdekel a dolog, de mikor érdekelt úgy 1-2 éve akkor ahogy megfigyeltem annyira nem volt keendő ez a típus, pontosabban maximum brutál-családcentrius nők kezdenek velük, de azokat meg inkább ne, ugyanis az életbe' soha nem akarok gyereket, egyet sem.
14/19 A kérdező kommentje:
Hát én imádom a gyerekeket..szóval. Köszönöm a válaszokat. Amúgy még fiatal vagyok 17.
2014. okt. 27. 22:28
15/19 anonim válasza:
Ja mondjuk annyi a különbség hogy nekem amorf koponyám van és patkányképem. És volt már rá példa hogy téli estén hazaflé sétáltam és elmenekült előlem egy ember - szó szerint elszaladt :D És nem buszhoz vagy ilyenek hanem csak el - és ez sem egyszeri eset volt.
16/19 anonim válasza:
12 Fogadjunk, hogy a kinézett nőd körül próbál egy ilyen pasi kavarni?és majd meg zavarodsz a dühtől és a féltékenységtől, meg félsz, hogy elviszi a nőt:DD
17/19 anonim válasza:
Bárcsak így lenne, de tényleg nem így van. Én magam is 186 magas vagyok, 105-110 kiló közt mozgok, arcberendezésem torz, a koponyám rémesen asszimetrikus, olyan orrom van mint egy hosszabbított pisztolycső és sajnos (életem egyik legnagyobb béklyója valahol, mert sok-sok előítéletet okoz velem szemben: nekem is rossz a látásom így szemüveget kell hordjak. Igaz én még őszülök is, mindezt húszonévesen :D Jó kis koktél, mi? A környéken élők közül akik rendesen ismernek azok kedvelnek a többiek meg utálnak. De ez mindneivel így van - aki ismer az kedvel aki meg csak úgy távolról az meg utál.
18/19 anonim válasza:
Az aranyos arcv férfinál hátrány. Amúgy a többi az előny.
19/19 anonim válasza:
Hát is is, de fiú barátnak elfogadnám iszonyat cukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!