Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van manapság egy párkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Manapság az esetek többségében a párok megunják, vagy rosszabb megcsalják egymást, szakítanak szétköltöznek veszekszenek majd depiznek a szakítás miatt. Csak én vagyok annak a híve, hogy jó a barátság extrákkal kapcsolat? Ott nincs megcsalás, nincs depresszió nyugodtan hajthatsz másra, miközben ugyanúgy szeretetet kapsz barátodtól/lánybarátodtól. Most feltenném a kérdést újra, megéri párkapcsolatot kezdeni ilyen körülmények között?2014. okt. 27. 21:29
11/16 anonim válasza:
valóban egyre rosszabb a tendencia, de azért mert itt tartunk. nincs felelősségvállalás és küzdés, akarás. ezek nélkül nyilván nem megy, de meglesz ennek még a böjtje még.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem voltak elfuserált kapcsolataim, tény hogy nincs jelenleg kapcsolatom, viszont azt se tagadhatom le, hogy a körülöttem lévő emberek milyen szomorúak mert nem találnak párt magának, hogy megcsalta őket a szerelmük, hogy milyen rosszul érzik magukat ez miatt. Ha őszinte akarok lenni, számomra az se gond ha barátság extrákkal van, az se gond ha párkapcsolat van, hisz egy a lényeg, ami nem más mint a szeretet.
2014. okt. 27. 21:48
13/16 anonim válasza:
nem egyszerű semmi ebbe a liberális világba, ahol elfogadott szinte minden ami a józan ésszel szembe megy. elég csak itt megnézni a kérdéseket. mennyire felelősségteljes az aki pl. nem tudja egy párkapcsolatba eldönteni, hogy a mással való smárolás az megcsalás-e?
14/16 anonim válasza:
Szerencsére én többségben nem ezt tapasztalom és látom magam körül.
15/16 anonim válasza:
tudod ha az ember szerelmes, csak azzal az emberrel akar együtt lenni, nem gondolkozik azon, hogy van-e értelme, mert a szerelem elmúltával rossz véget érhet. te nem voltál még szeremes? :D amíg ez az érzelem léltezik, mindig lesznek kapcsolatok.
szerintem is tud jó lenni a barátság extrákkal dolog, de mindig boldogabb voltam olyannal, akivel szerettük egymást
16/16 anonim válasza:
Neem ezt te nem ertheted! Menj vissza a kedvenc Sopping centerdbe/Plazadba tvzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!