Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygombám van de nem tudja a párom. Elmondjam neki vagy ki tudom magam kezeltetni "titokban"?
Fujj,
de undorító és igénytelen vagy.
Az még hagyján, hogy a párodban sem bízol, de az, hogy évek óta
hüvelygombád van, és képes vagy tűrni, hogy a párod a gombás p..nádat, nyalja, dugja, kitéve őt is ezzel a gombának és b..szol elmenni orvoshoz...hát az mindent visz.
Mindenképpen menj el orvoshoz és mondd el neki is a dolgot.
Gondolom fordított esetben te is szeretnéd, ha elmondaná neked a párod.
(Nőgyógyászhoz, ha gondolod kérj meg valakit és elkísér. Bárkivel előfordulhat ilyen, jobb a végére járni.)
Ügyes... -.-
A barátodat is kell kezelni, nem csak téged, mivel megfertőzted. Hüvelygombád is ezért van évek óta, mert örökké visszafertőz téged tudtán kívül.
Szóval vidd szépen orvoshoz őt is, és amíg meg nem gyógyultok szex az nuku.
Nekem sem múlik el semmitől, már évek óta tart. Kipróbáltam az összes kúpot, krémet, ecsetelőt, hüvelyflóra helyreállítót, biorezonanciát, diétát, stb. Én már beletörődtem.
Ez nem a kérdező hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!