Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eloben kerdezzem meg vagy inkabb chaten?
Figyelt kérdés
A lanynak eloben mondjam meg hogy szeretnek tobbet mint baratsag vagy chaten irjam meg? Szerintetek melyik a jobb?2014. okt. 26. 21:46
2/11 anonim válasza:
élőben, látod a reakciót is, és korrektebb is.
4/11 anonim válasza:
lassan már ha szobára fog kerülni a sor akkor cam2cam lesz a helyzet ja és ha nem fog a nőd tűzfalat használni akkor lefog töltődni a vírus.....túl sok a digitális bennszülött
6/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, Koszi!!!!!!!!
2014. okt. 26. 21:53
7/11 A kérdező kommentje:
Am csak egyszeruen mondjam hogy en tobbet szeretnek ?
2014. okt. 26. 21:53
8/11 anonim válasza:
Ne :"D vigyel neki rozsat vagy csokit es kerdezd meg azt hogy "lennel-e a baratnom?" Es ne azt hogy 'jarnal-e velem?'!
9/11 anonim válasza:
Nekem a barátom chaten mondta el mondta hogy élőben akarta csak a barátaim ott voltak...de azota is együtt vagyunk :)
10/11 A kérdező kommentje:
Es ha mar vittem rozsat neki egyszer viszont akkor nem kerdeztem meg akkor most hulyen nezne ki ha ismet vinnek?
2014. okt. 26. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!