Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kedvem átmenni a barátomhoz, mondjam meg az igazat?
3 éve vagyunk együtt. Mindig mondtuk a másiknak, hogy ha probléma van, beszéljük(!!!) meg, mert csak úgy lehet megoldani.
Sajnos nekem egyre több gondom van a kapcsolatban, és olyan jellegű problémák, amik miatt vagy sokszor szóltam már, vagy nem akarok szólni, mert tényleg olyan jellegű. Ma viszont olyan szinten megbántott a barátom, hogy már nincs kedvem átmenni hozzá(aztse tudja hogy megbántott).
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ezt a kérdést írtam ki...ezzel bántott meg.
Ha konkrétan megmondanám hogy nincs kedvem átmenni, az nagyon ronda dolog?
Egyszerűen se veszekedni, se megbeszélni nincs már erőm.
1. válaszoló, fogok járni iskolába, jövő szeptembertől.
Idén nem vettek fel oda, ahova akartam, így ezt az egy évet a tanulásnak szentelem ITTHON, mert körülbelül maximális emelt érettségiket kell írnom.
Szóval nem azért nem tanulok, mert lusta vagyok.
2. válaszoló, köszönöm.
Igen, nyilván, csak túl nagy erejük van a szavaknak, főleg nála, így ezért is féltem.
ok
de valahogy tudtára kell adnod, mi a baj nem??
mondd hát! te is tudod hogy meg kell beszélnetek, ahogy a többit is, nem csak azt hogy simán nincs kedved.
ha fontos a kapcsolat és ő, akkor legyen ennyi erőd.
bár akkor már az lenne a legjobb ha átmennél és ott mondanád el neki.
amúgy nem értem, az előző 3 évben nem járt suliba csak most vagy miért lett hirtelen ennyire fáradt?
vagy most kezdett egyetemre járni, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!