Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal kettesbe akarunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal kettesbe akarunk lenni, valakinek ötlet mit mondjak otthon?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a párommal elmenni egy napra kettesbe. De itthon nem tudom mit mondjak. Mivel nem szeretik így anyuék nem tudják hogy mi járunk. Még várok hogy lassan hátha elfogadják. Igy nem tudom mit mondjak itthon aznap hol leszek.csak a nappal kellene.. éjszakára hazajönnék már. Mit mondjak hogy ne hívkáljanak telón. Hogy kettesbe tudjunk lenni. Ötleteket várnék. sürgős lenne.19 éves lány
2010. jan. 25. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Az én szülein nagyon beleszóltak az életembe, mikor még otthon laktam, kb. ue. a szitu. Én is gyenge voltam, valószínű te is nagyon irányítható, és befolyásolható vagy. Imádom, hogy a szülők döntik el, hogy ki felel meg az embernek és ki nem a nagy élettapasztalatukkal. Te úgyis más oldaláról ismered meg az illetőt, mint ők. Őszintén, sajnállak! Az én szüleimnek sem volt jó soha senki és a mostani párom sem, pedig nagyon boldogok vagyunk már több éve és szerencsére már külön lakunk, saját házban. Tudom, ők csak a legjobbat akarják. Én megfogadtam nem leszek ilyen szülő, biztosan nem! Szóval vagy játszd el, hogy beteg vagy, csak az a baj, hogy akkor hívogatni fognak. Mond azt, hogy valakihez mész és lemerül a telód és nem tudtad feltölteni. Osztálykirándulás? A párodhoz nem tudtok menni?
2010. jan. 26. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!