Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sipos Dorina kérdése:
Barátommal vettünk 10dbos óvszert és nem szoktam számolni, de feltünt, hogy 2vel kevesebb van mint amennyit elhasználtunk. Mikor mondtam neki ugy tett, mintha elveszett volna, pedig mindig ugyanoda tesszük szerintetek mi lehet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 22:16
1/25 anonim válasza:
Na mit. Kiment könnyíteni magán.
3/25 anonim válasza:
Kellett a havernak, mert neki épp nem volt.
4/25 Tibohr válasza:
apudék csapolják a készleteiteket
5/25 anonim válasza:
Vagy kölcsönadott valakinek, esetleg felpróbált egy-kettőt.
6/25 A kérdező kommentje:
ha ösaját magán könnyít nem tesz fel..
2014. okt. 25. 22:18
7/25 A kérdező kommentje:
kérdeztem és nem adott senkinek :/
anyumék nem tudják hol tartjuk ...
2014. okt. 25. 22:19
8/25 Tamás06 válasza:
mit kell mellé kertelni?
félre kurt és kész
9/25 A kérdező kommentje:
miért vagy ebben olyan biztos? Tudom hogy szeret de most egy nagyon picit elbizonytalanodtam
2014. okt. 25. 22:21
10/25 anonim válasza:
A legjobb vizibomba óvszerből van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!