Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék, ismerkedni, beszélgetni olyan lányokkal akik alapjáraton véve normálisak. Többi lent. (? )
Azt értem ezalatt, hogy nincs bennük semmilyen rejtett démoni személyiség...megértőek és nem az a fő céljuk, hogy pár levélváltás után egyből képet kérjenek.
Szeretnék mélyen szántóan ismerkedni, beszélgetni lányokkal.
ÉS ha kiismertük egymást, esetleg akkor többet is.
Fontos számomra a megértés és az őszinteség.
Szerintem a hűség és bizalom nélküli kapcsolat nem kapcsolat.
Szeretek beszélni mély dolgokról, a világról, ami benne és ami azon kívül van, az emberekről, a személyiségekről, a cseppekről, az atomokról, a szövetek közti részekről. :-)
A lélekről, a rajzokról a filmekről, minden egyetemes dolog érdekel a halál és élet közti dolgokról, arról a bizonyos "tiszta lapról" amit születésünkkor kapunk.
Tehát nem ilyen....
-Szia (fiú)
-Szia (lány)
-kor? (fiú)
-15, te? (lány)
-17, van barátod? (fiú)
-nincs. (lány)
-szeretnél? (fiú)
-igen, küldesz képet, mekkora a farkad? (lány)
na....én nem ilyen vagyok....tehát csak a tényleg normális intelligens lányok üzeneteit várom.
Budapesti vagyok. 21 éves.
Előre is köszönöm, hogy elolvastad. :-)
Azt az üzit nagy eséllyel nem lány írta. xD
Am szimpatikus vagy, de nem feltétlen itt kellene ismerkedni. Főként így, hogy mélyebb dolgokról is beszélnél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!