Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha lenne rá lehetőséged, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne rá lehetőséged, mit kérdeznél meg az exedtől?

Figyelt kérdés

2014. okt. 24. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Most is írhatnék neki, de nem teszem, mert nem érdekel.
2014. okt. 24. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Bevált a cigány csaj, vagy jól elvertek a rokonai? :D
2014. okt. 24. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy miert? Es hogy szeretett-e valaha,vagy szep mese voltaz egesz. Egyebkent 12eve nem alkotunk egy part,2 eve volt egy rovid viszonyunk, nagy butasag volt,eszmeletlenul megbantott ujra..Tultettem.magam rajta,mara baratok vagyunk, soha nem gondolok.ugy ra,mint akihez valaha is volt kozom,de ha egyszer kerdeznek,ezeket..
2014. okt. 24. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmit. Mert nem érdekel, hogy mi van vele. Olyan nkem, mint egy idegen. Fura őt látni, mert nem érzek már semmit, olyan, mintha nem is lett volna közünk egymáshoz.
2014. okt. 24. 23:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem régebben sok kérdésem lett volna hozzá. Sokat gondolkodtam, hogy mik lennének a válaszok, de éjszaka sokra kaptam választ az álmaimban. Néha hülyeségeket, de legalább nevetve ébredtem fel.

A kérdések ezek lettek volna:

- Szeretett-e vagy csak arra kellettem volna neki.

- Miért hazudta azt, hogy keresni fog?

- Miért nem köszön, ha semmit sem ártottam neki?

- Tényleg megcsalt, vagy csak le akart rázni valamivel?

- Mit csinált a karácsonyra kapott ajándékommal? Megvan-e még?

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de nyilván több is volt. Viszont már nem kérdezném meg ezeket.

2014. okt. 24. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy miért hazudott annyit...

Miért àrult el...

Miért nem tudott őszintén bocsánatot kérni...

Miért nem vállalta a tettei következményeit...

..és tükörbe tud-e nézni.

2014. okt. 25. 05:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Közölném vele, hogy életem legsötétebb napjait neki köszönhetem.
2014. okt. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!